• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Pärm med företagstryck. Matt laminerad yta. Pärm med företagstryck. Matt laminerad yta.
Företagspärm synlig inuti. D4-beslag, vitt slutpapper. Företagspärm synlig inuti. D4-beslag, vitt slutpapper.
Pärm med företagstryck, matt laminat, D4-beslag Pärm med företagstryck, matt laminat, D4-beslag
Pärmar med företagstryck, nickelpläterade beslag, D-formade. Pärmar med företagstryck, nickelpläterade beslag, D-formade.
Företagspärm med ficka på ryggraden Företagspärm med ficka på ryggraden
Företagspärm med gråtryckta slutpapper. Mekanism med spak. Företagspärm med gråtryckta slutpapper. Mekanism med spak.

Reklampärmar

✔företagsrelaterade ✔reklam ✔med logotryck

Reklampärmar är en viktig del av dokumenthanteringen i många företag. Deras funktionalitet och möjlighet till anpassning gör dem till ett oumbärligt verktyg i det dagliga kontorsarbetet och i marknadsföringsaktiviteter.

Dokumentförvaring

Företagspärmar används för att lagra ett brett spektrum av dokument, såsom fakturor, avtal, rapporter och presentationer. De hjälper till att hålla ordning på dokumenten, vilket underlättar snabb åtkomst till nödvändig information. Inre avdelare och etiketter möjliggör ytterligare organisering, vilket är särskilt viktigt i företag med intensiv dokumentflöde.

Enkel innehållsbyte

En av de viktigaste fördelarna med pärmar är deras modulära konstruktion, som möjliggör enkel byte av innehåll. Tack vare ringmekanismer kan användare snabbt lägga till, ta bort eller omorganisera dokument utan att behöva omorganisera hela pärmen. Detta gör pärmarna mycket flexibla och anpassningsbara till förändrade företagsbehov.

Anpassning för kunden

Reklampärmar är också ett utmärkt marknadsföringsverktyg. De kan anpassas med tryck av logotyp, företagsnamn och unika färger och mönster som överensstämmer med varumärkets visuella identitet. Denna anpassning förstärker inte bara företagets image utan gör det också möjligt att leverera material som är skräddarsydda för kundens specifika behov. Till exempel kan pärmar innehålla dedikerade erbjudanden, produktspecifikationer eller bruksanvisningar, vilket ökar värdet på det levererade materialet och betonar företagets professionalism.

Långsiktiga fördelar

Investering i reklampärmar ger långsiktiga fördelar. Utöver omedelbar förbättring av dokumentorganisationen och en professionell image, bidrar pärmarna till ökad arbetseffektivitet. Anställda kan snabbare och smidigare hantera dokument, vilket leder till tidsbesparing och minskade driftskostnader. Dessutom påverkar pärmarnas kvalitet och estetik hur kunder och affärspartners uppfattar företaget, vilket skapar positiva relationer och lojalitet.

Sammanfattningsvis är reklampärmar inte bara ett praktiskt verktyg för dokumentförvaring, utan också ett effektivt inslag i marknadsförings- och organisationsstrategier. Deras användning bidrar till ökad effektivitet, förbättrad företagsimage och bättre anpassning av erbjudanden till kundens individuella behov.


Grafisk design av pärmar

Om ni inte har en färdig design av era företagsreklampärmar, kan vår studio mot en extra kostnad skapa en lämplig grafisk design för er, med hjälp av vår expertis och praktiska erfarenhet. Vid behov tar vi bilder eller utför retuschering. En bra grafisk design är en grund för framgång inom reklam.


Pärmstorlekar

Vi tillverkar reklampärmar för dokument i A4-format. Storleksskillnaderna beror på skillnaden i ryggbredd, som varierar mellan 3 cm och 7 cm. Typen av mekanism som används är direkt kopplad till ryggens bredd, till exempel finns hävstångsmekanismer endast i pärmar med en ryggbredd på 7 cm.


Hur vi tillverkar pärmar?

Våra företagsreklampärmar utmärks av kompromisslös tryckkvalitet och noggrant utförande. Pärmarna tillverkas av 2 mm tjock solid kartong, vilket säkerställer hög styvhet och skydd för materialen som förvaras i pärmen. Kartongen är täckt (kashad) med tryckt och laminerat papper.


Hur vi trycker pärmar?

Reklampärmar trycks i offsetteknik i Euroskala CMYK eller Pantone på en offsetpress, vilket säkerställer högsta tryckkvalitet. De tryckta omslagen genomgår sedan förädlingsprocesser.


Förädling av pärmar

Reklampärmar lamineras alltid. Följande laminatutföranden finns tillgängliga:

 • Glansigt
 • Matt
 • Matt anti-rep
 • Matt soft-touch

Dessutom kan följande specialeffekter appliceras selektivt på exempelvis logotyp, text eller bild vid användning av annat än glansigt laminat:

 • Glansig UV-lack
 • Upphöjd glansig UV-lack
 • Guldprägling (varmtryck)
 • Silverprägling (varmtryck)

För dessa lösningar måste en mask med enbart de dekorerade elementen, såsom logotyp, ram eller text, levereras som en separat sida i svart färg.


Tillbehör till pärmar

Reklampärmar kan utrustas med ryggfickor samt fickor för CD-skivor och visitkort.


Pärmens insida

kan avslutas på tre sätt:

 • Vitt omslag - ingen tryck
 • Tryckt omslag i valfri färg + laminat
 • Tryckt omslag + laminat


Mekanismer som används i företagsreklampärmar

Reklampärmar kan utrustas med olika hållarmekanismer, såsom:

 • D-formade, dubbla och fyrdubbla
 • Runda, dubbla och fyrdubbla
 • Rektangulära, dubbla och fyrdubbla
 • Med hävstång
 • SuperRib D
 • SuperRib R

Attraktiva förnicklade mekanismer fästs med metallnitar.

Printhub.pl Drukarnia Online