• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert

Kuvert med tryck

Tryck av kuvert - en nyckelfaktor för företags och institutioners verksamhet

Tryck av kuvert är inte bara en trivial aktivitet, utan också en viktig del av många företags och institutioners verksamhet. Det är viktigt att trycket på kuverten är tydligt och estetiskt tilltalande. Med modern tryckteknik kan vi säkerställa kompromisslös kvalitet och korta leveranstider.

Vi trycker kuvert i olika format, både med och utan fönster. Vi använder svart och färgtryck, standardmässigt i CMYK-färgrymden. För större upplagor använder vi även Pantone-paletten, vilket ger en ännu bättre visuell effekt. Alla våra kuvert är självhäftande, vilket gör dem enkla och bekväma att använda.

Vårt erbjudande riktar sig till kunder som behöver kuvert med individuella designer. Vi trycker både från färdiga PDF-filer och utför designuppdrag på beställning.

Behöver du kuvert med variabel data? Vi kan erbjuda tryck av variabel data, vilket innebär att varje kuvert kan ha olika innehåll. Detta är särskilt användbart vid adressering, vilket sparar tid och minskar risken för fel. Det är bara att leverera en xlsx-fil med de nödvändiga variablerna, så tar vi hand om resten.

Med vår moderna digitala teknik kan vi trycka kuvert från en upplaga på 50 stycken upp till tusentals exemplar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider, vilket gör att vi kan möta kraven från även de mest krävande kunderna.

Söker du ett professionellt företag för tryck av kuvert? Kontakta oss och fråga om vårt erbjudande. Vi är övertygade om att vårt erbjudande kommer att uppfylla dina förväntningar, och våra korta leveranstider och höga kvalitet på våra tjänster kommer att övertyga dig om att samarbeta med oss.


Hur man förbereder en design för tryckning av företagskuvert

Vi tar emot designfiler för tryckning av företagskuvert i PDF-format, anpassade till storleken på den beställda produkten. En mall för design och dess beskrivning finns tillgänglig på produktkonfiguratorns sida. Vid design av företagskuvert ska en vit marginal på 5-10 mm beaktas. Om du inte har en egen design för kuvertet kan du anlita vårt tryckeri för att skapa en åt dig.


Adressering och personalisering av kuvert

Tryckeriet erbjuder tryck av kuvert med variabel data (adressering av kuvert).

Adresserade kuvert sparar mycket tid och pengar vid utskick av regelbunden korrespondens. Den genomsnittliga kostnaden för att adressera 1000 kuvert ligger mellan 50-100 kr, vilket är en liten kostnad jämfört med det tidskrävande manuella arbetet som skulle ta många timmar.

Adressering (personalisering) av tryckta kuvert:
För att trycka adresser behövs en XLSX-fil. De individuella personuppgifterna ska placeras i separata rader i en xlsx-fil. Olika kolumner används för olika adressuppgifter.

Beskrivning av kolumner med personuppgifter i XLSX-filen

  • A - Företagsnamn
  • B - För- och efternamn
  • C - Gata
  • D - Postnummer och stad
  • E - Land

På kuvertet kommer de enskilda uppgifterna att tryckas i en kolumn.

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta tryckeriet.

Printhub.pl Drukarnia Online