• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Skär längs konturen eller stansa. Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Skär längs konturen eller stansa.
Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skurna längs konturen, levereras på ark Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skurna längs konturen, levereras på ark
Självhäftande etiketter tryckta på folie, rektangulära, skurna i staplar. Självhäftande etiketter tryckta på folie, rektangulära, skurna i staplar.
Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form. Perforering i mitten möjliggör vikning. Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form. Perforering i mitten möjliggör vikning.
Självhäftande etiketter för produkter. Klistermärken på ark tryckta på papper. Självhäftande etiketter för produkter. Klistermärken på ark tryckta på papper.
Runda självhäftande etiketter skurna på ark. Runda självhäftande etiketter skurna på ark.
Självhäftande förskurna klistermärken levereras på ark<br> Bilden visar exakt vad projektets bakgrundsutfall är, vi klippte bort det medan vi klippte så att efter att ha skalat av klistermärket från transportpapperet, når utskriften varje kant. Noggrannheten för grafisk positionering i förhållande till skärlinjen antas vara < 1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till tiondels mm Självhäftande förskurna klistermärken levereras på ark
Bilden visar exakt vad projektets bakgrundsutfall är, vi klippte bort det medan vi klippte så att efter att ha skalat av klistermärket från transportpapperet, når utskriften varje kant. Noggrannheten för grafisk positionering i förhållande till skärlinjen antas vara < 1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till tiondels mm
Exempel på PDF för att skriva ut ett klistermärke<br> 1. PDF sida ett - design med bakgrund.<br> 2. andra sidan av PDF - skärlinje.<br> 3. resultatet av överlagring av de första och andra sidorna i PDF-filen Exempel på PDF för att skriva ut ett klistermärke
1. PDF sida ett - design med bakgrund.
2. andra sidan av PDF - skärlinje.
3. resultatet av överlagring av de första och andra sidorna i PDF-filen
Vi tillverkar klistermärken, självhäftande etiketter på folie och papper i valfri form och storlek. Vi tillverkar klistermärken, självhäftande etiketter på folie och papper i valfri form och storlek.

Tryck av klistermärken, etiketter och självhäftande etiketter.

✔tryckta ✔folie ✔papper ✔på ark ✔skurna ✔utskurna ✔kiss-cut ✔numrerade ✔QR-kod ✔streckkod


Hur förbereder man en grafisk design för att skriva ut en rektangulär klistermärke eller etikett?

Den grafiska designen av klistermärket ska förberedas i en storlek som överensstämmer med mallens storlek för den beställda produkten. Mallen och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Vid design, bibehåll minst 3 mm marginaler och om bakgrunden inte är vit, inkludera 2 mm utfall (formatet ökat med 2 mm på varje sida). Den tryckfärdiga designen ska levereras i PDF/X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativen i din applikation).


Hur förbereder man en grafisk design för att skriva ut en klistermärke eller etikett i en annan form än en rektangel?

Den grafiska designen av klistermärket ska förberedas i en storlek som överensstämmer med den beställda produkten. PDF-dokumentet ska förberedas så att den första sidan innehåller klistermärkesdesignen och den andra sidan innehåller skärkonturen för det färdiga klistermärket. Placeringen av skärkonturen på den andra sidan ska motsvara placeringen av klistermärket på den första sidan i PDF-dokumentet. Den tryckfärdiga klistermärkesdesignen ska levereras i PDF/X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativen i din applikation).


Vad gör man om man inte har en egen design för att skriva ut en klistermärke eller etikett?

Du kan beställa designen från vårt tryckeri. För detta, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan genomföra den effektivt. Slutdatumet för designen av ett klistermärke eller etikett bestäms individuellt och ingår inte i orderns leveranstid som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.


Vilka substrat används för att skriva ut klistermärken/etiketter?

  • Matt självhäftande papper (med eller utan skuret substrat)
  • Glansigt självhäftande papper (med eller utan skuret substrat)
  • Obehandlat självhäftande papper (med eller utan skuret substrat)
  • Självhäftande folie


Materialen som används för att skriva ut klistermärken och självhäftande etiketter har olika vidhäftning till underlaget och hållbarhet under rådande förhållanden.

Vårt tryckeri erbjuder foliemärken/etiketter med permanent och icke-permanent lim (som gör att klistermärket kan avlägsnas utan att lämna limrester på ytan).


Hur skrivs självhäftande klistermärken/etiketter ut?

Tryckning sker på ark i fullfärg med Euroscale CMYK-paletten i en hög upplösning av 2400 DPI, vilket möjliggör återgivning av foton, texter och grafiska symboler i de finaste detaljerna. Tryck kan beställas från så lite som en bit, vilket säkerställer att efter godkännande av provklistermärket ser hela serien av målinriktad klistermärke/etikettproduktion likadan ut. Detta hjälper till att undvika oönskade överraskningar vid leverans.


Hur hållbara är tryckta klistermärken och etiketter?

Trycket på de foliemärken som vi producerar kännetecknas av mycket hög motståndskraft mot väderförhållanden, nötning och kontakt med kemikalier, vilket möjliggör bred användning av de tryckta etiketterna och klistermärkena från vårt tryckeri.

✅ Kemikaliebeständighetstest

Tester som genomfördes i vårt tryckeri bekräftade att de etiketter och klistermärken vi producerar på självhäftande folie inte skadas efter upprepade avtorkningar med en trasa indränkt i alkohol, bensin eller denaturerad alkohol, vilket skiljer dem avsevärt från de flesta digitalt tryckta klistermärken som erbjuds på marknaden.

✅ Reptålighetstest

Ett annat test som genomfördes på våra klistermärken är reptålighetstestet. Vi repade trycket på klistermärket med spetsen av en liten skruvmejsel med måttlig kraft som inte river eller skrynklar folien. Som ett resultat av testet uppstod tydliga fördjupningar i folien och trycket behöll sin kontinuitet i dem.

✅ Väderbeständighetstest

Klistermärken applicerades på de metalliska grinddörrarna vända mot söder, där det finns stark solljus. Efter ett års exponering för väderförhållanden visade klistermärkena inga märkbara färgförändringar och folien lossnade inte från underlaget.


Vad är användningsområdena för självhäftande klistermärken och etiketter?

De klistermärken och etiketter som trycks i vårt tryckeri, tack vare sin höga kvalitet och hållbarhet, används ofta som: förpackningsetiketter, kontrollpanelklistermärken, enhetsklistermärken, namnskyltar, homologationsmärken på brandsläckare, flasketiketter, honungsburksetiketter, reklamklistermärken, rengöringsproduktetiketter, livsmedelsetiketter, produktklistermärken, färgläggningsklistermärken för barn och många fler.


Hur levereras tryckta självhäftande klistermärken och etiketter?

  • Rektangulära klistermärken (skurna) levereras i staplar (varje bit separat)
  • Klistermärken i valfri form (utskurna) levereras i staplar (varje bit separat)
  • Klistermärken i valfri form (kiss-cut) levereras på A4- eller A3-ark (flera bitar på ett ark)


Klistermärken som levereras i staplar möjliggör individuell distribution. Att lossa klistermärket från bakgrundspappret när det levereras i en stapel tar betydligt längre tid än att lossa ett klistermärke som levereras på ett ark, så de är inte lämpliga för serieproduktion av alla produkter. Klistermärken i staplar levereras på ett skuret underlag för enklare separation från transportunderlaget. Klistermärken i staplar kan inte vara mindre än ett visitkort och marginalerna måste vara > 5 mm. Miniatyr, noggrant skurna klistermärken med små marginaler levereras endast på ark.

Klistermärken som levereras på ark är mycket enkla och snabba att lossa från underlaget, vilket sparar mycket tid vid serieapplicering på produkter. Klistermärken på ark kan ha vilken form som helst och miniatyrstorlek, t.ex. 10x10 mm, samtidigt som de behåller precisionsskärning med marginaler > 1 mm. Klistermärken på ark har avstånd mellan dem som bestäms individuellt baserat på tekniska möjligheter. Vanligtvis varierar avstånden mellan klistermärkena från 0 till 5 mm. Klistermärken som levereras på ark är enkla och säkra att transportera, förpacka och förvara utan risk för kantförluster.


Vilka andra typer av klistermärken producerar vi i vårt tryckeri?

Vårt tryckeri erbjuder också andra typer av självhäftande produkter:

Garantiplomber - klistermärken tryckta på säkerhetsfolie som krossas vid försök att lossa dem. Denna typ av klistermärken finns i kategorin garantiplomber.

Klistermärken med variabel text (personliga, numrerade, kodade, märkta) – beroende på behov kan varje etikett eller klistermärke märkas annorlunda. Sekventiell numrering eller alfanumerisk kodning, streckkod, QR-kod kan tryckas från en tillhandahållen XLSX-fil. Vid behov, kontakta oss för att fastställa de tekniska detaljerna.


Vad är leveranstiden och kostnaden för tryckta etiketter och klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar omedelbart leveranstiden och produktpriset. Två leveranstider finns tillgängliga: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om en individuell leveranstid för klistermärkesskrivning vid behov.


Om du har ytterligare frågor

om de klistermärken, etiketter eller plomber som trycks av vårt företag, tveka inte att kontakta oss. Sticker Printing Designer väntar på dina frågor från 8 till 20. Vi uppmanar dig att kontakta oss, vi kommer gärna att besvara alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online