• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Konturskärning eller stansning. Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Konturskärning eller stansning.
Självhäftande klistermärken tryckta på papper, klippt kontur, levereras på ark Självhäftande klistermärken tryckta på papper, klippt kontur, levereras på ark
Självhäftande etiketter tryckta på folie, skurna i högar. Självhäftande etiketter tryckta på folie, skurna i högar.
Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form. Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form.
Självhäftande klistermärken tryckta på folie och papper<br> de kan ha valfri form och storlek. Skårorna på arket gör det enkelt att ta bort det. Självhäftande klistermärken tryckta på folie och papper
de kan ha valfri form och storlek. Skårorna på arket gör det enkelt att ta bort det.
Självhäftande stansade klistermärken levereras på ark<br> Bilden visar exakt vad projektets bakgrund blöder är, klipp av den medan du skär den så att efter att du tagit bort klistermärket från transportpapperet når utskriften varje kant. Noggrannheten i positioneringen av grafiken i förhållande till skärlinjen antas vara <1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till en tiondels millimeter Självhäftande stansade klistermärken levereras på ark
Bilden visar exakt vad projektets bakgrund blöder är, klipp av den medan du skär den så att efter att du tagit bort klistermärket från transportpapperet når utskriften varje kant. Noggrannheten i positioneringen av grafiken i förhållande till skärlinjen antas vara <1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till en tiondels millimeter
Exempel på PDF för att skriva ut klistermärket<br> Första sidans första PDF - design med bakgrund.<br> Andra sidan av PDF - skärlinje.<br> 3. resultatet av överlappning av de första och andra sidorna i PDF Exempel på PDF för att skriva ut klistermärket
Första sidans första PDF - design med bakgrund.
Andra sidan av PDF - skärlinje.
3. resultatet av överlappning av de första och andra sidorna i PDF
Runda självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på arken. Runda självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på arken.
Elliptiska självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på ark. Elliptiska självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på ark.
Vi tillverkar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar. Vi tillverkar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar.
Självhäftande etiketter för kemiska produkter Självhäftande etiketter för kemiska produkter
Självhäftande etiketter för livsmedel Självhäftande etiketter för livsmedel
Homologation klistermärken Homologation klistermärken
Klistermärken på höljet Klistermärken på höljet

Skriv ut klistermärken, klistermärken, självhäftande etiketter.

✔ tryckt ✔ folie ✔ papper ✔ på ark ✔ klippt ✔ stansat ✔ slits ✔ numrerat

Hur förbereder jag en grafisk design för att skriva ut en rektangulär klistermärke eller etikett?

Etikettens grafiska design bör vara förberedd i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Vid design, behåll marginaler på minst 3 mm och, i fallet med en annan bakgrund än vit, blöda i 2 mm (formatet förstoras med 2 mm på varje sida). Leverera en utskriftsklar design i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur förbereder jag en grafisk design för att skriva ut en klistermärke eller etikett i en annan form än en rektangel?

Etikettens grafiska design bör vara förberedd i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF -dokumentet på ett sådant sätt att dekalens design är på första sidan, och konturen på det färdiga klistermärket är på den andra sidan. Placeringen av den utskurna konturen på sidan två ska matcha platsen för klistermärket på sidan ett i PDF -dokumentet. Leverera utskriftsklart klistermärke som sparats som PDF X-3. (kontrollera alternativet för export till PDF i din applikation)


Vad ska jag göra om du inte har en egen design för att skriva ut klistermärken, etiketter?

Du kan beställa projektet i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra det effektivt. Tidsfristen för utformning av en klistermärke eller etikett bestäms individuellt och ingår inte i beställningens slutdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.

Vilka underlag används för att skriva ut klistermärken / etiketter?

  • matt självhäftande papper (underlag hackat eller inte)

  • glansigt självhäftande papper (underlag hackat eller inte)

  • obestruket självhäftande papper (underlag hackat eller inte)

  • klibbig folie

Materialen som används för att skriva ut klistermärken och självhäftande etiketter kännetecknas av olika vidhäftning till underlaget och motståndskraft mot rådande förhållanden.

Vårt tryckeri erbjuder folieklistermärken / etiketter med permanent och icke-permanent lim (så att du kan ta bort dekalen utan att lämna något lim på ytan.)

Hur skrivs självhäftande klistermärken / etiketter ut?

Utskriften görs i fullfärgsark i Euroscale CMYK-paletten i högupplöst 2400 DPI, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska tecken i minsta detalj. Utskrifter kan beställas från 1 bit, så efter att ha accepterat ett exemplar av klistermärket kommer hela serien med klistermärken / etiketter att se likadana ut. Detta undviker oönskade överraskningar under leveransen.


Hur lång hållbarhet har tryckta klistermärken och etiketter?

Trycket av folieklistermärken som produceras i vårt företag kännetecknas av mycket hög motståndskraft mot väderförhållanden, nötning och kontakt med kemikalier, vilket möjliggör en bred användning av etiketter och klistermärken som trycks i vårt tryckeri.

Test Kemisk beständighetstest
Tester som utförts i vårt tryckeri har bekräftat att etiketterna och klistermärkena på självhäftande folie som vi producerar inte skadas efter att ha torkat flera gånger med en trasa med alkohol, bensin och denaturerad alkohol, vilket definitivt skiljer dem från de flesta klistermärken tryckta med digital teknik som erbjuds på tryckmarknaden.

Test Test mot repor
Ett annat test som utförs på våra klistermärken är deras repmotstånd. Vi ritade utskriften på klistermärket med spetsen på en liten skruvmejsel med måttlig kraft som inte kommer att bryta eller skrynkla folien. Som ett resultat av testet uppträdde distinkta fördjupningar i folien och trycket behöll sin kontinuitet i dem.

Test Väderbeständighetstest
Klistermärkena är fästa vid ingångsportens metalldörr på södra sidan, där det är mycket solljus. Efter ett års exponering för väderförhållanden visade klistermärken inga märkbara förändringar i färgerna och folien lossnade inte från underlaget.
Vad används klistermärken och självhäftande etiketter?

Klistermärken och etiketter som trycks i vårt tryckeri, tack vare deras höga kvalitet och hållbarhet, används populärt som: etiketter för förpackningar, klistermärken för kontrollpaneler på enheter, klistermärken för enheter, märkningsmärken, godkännandemärken för brandsläckare, etiketter för flaskor, etiketter för burkar med honung, reklamklistermärken, etiketter för rengöringsprodukter, matetiketter, klistermärken för produkter, klistermärken för målarböcker för barn och mycket mer.

Hur levereras tryckta klistermärken och självhäftande etiketter?


Rektangulära (snittade) klistermärken levereras i staplar (varje del separat)

Klistermärken i fritt format (stansade) levereras i staplar (varje del separat)

Klistermärken i fritt format (hackade) levereras på A4- eller A3-ark (många på 1 ark)


Klistermärken som levereras i staplar gör att du kan ge bort dem per bit. Att ta bort klistermärket som levereras i en hög från stödpappret tar mycket mer tid än med klistermärket som levereras på ett ark, därför är de inte lämpliga för användning i serieproduktion av några produkter. Klistermärkena i staplarna levereras på en hackad baksida för enklare separering från fraktbasen. Klistermärken i staplarna får inte vara mindre än visitkortets storlek och marginalerna måste vara> 5 mm. Vi levererar miniatyr, exakt klippta klistermärken med en liten marginal endast på ark.


Klistermärken som levereras på ark är mycket enkla och snabba att ta bort från underlaget, vilket sparar mycket tid vid applicering i serie på produkter. Klistermärken på arken kan ha vilken form och miniatyrstorlek som helst, t.ex. Klistermärkena på arket har luckor mellan varandra, som bestäms individuellt utifrån tekniska möjligheter. Vanligtvis ligger mellanrummen mellan klistermärkena i intervallet 0-5 mm. Klistermärken som tillhandahålls på ark är enkla och säkra att transportera, förpacka, förvara utan risk för att skada kanterna.Vilka andra typer av klistermärken tillverkar vi i vårt tryckeri?

Tryckeriet erbjuder också andra typer av självhäftande produkter:

Garantitätningar - klistermärken tryckta på en skyddsfolie som smulas sönder när du försöker ta bort den. Dessa typer av klistermärken finns i kategorin garantitätningarKlistermärken med variabel text (anpassad, numrerad, kodad, märkt) - beroende på behoven kan varje etikett eller klistermärke markeras annorlunda. Du kan välja mellan sekventiell nummerering eller alfanumerisk kodning, streckkod som skrivs ut från den medföljande XLSX -filen. Kontakta oss vid behov för tekniska detaljer.


Vad är ledtiden och priset på tryckta etiketter och klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt slutdatum och pris för produkten. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi inbjuder dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om ett individuellt beställningsdatum för utskrift av klistermärken, om det behövs.


Om du har ytterligare frågor

Vänligen kontakta oss om klistermärken, etiketter och tätningar som trycks i vårt företag. Drukarnia Naklejek Designer väntar på dina frågor från 08.00 till 20.00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online