Självhäftande klistermärken, etiketter

  • Choose format / type of the product
Självhäftande rektangulära klistermärken på papper, klippta på ark. Självhäftande rektangulära klistermärken på papper, klippta på ark.
Självhäftande runda klistermärken på folie, klippta på ark. Självhäftande runda klistermärken på folie, klippta på ark.
Självhäftande elliptiska klistermärken på folie, klippta på ark. Självhäftande elliptiska klistermärken på folie, klippta på ark.
Vi producerar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar. Vi producerar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar.
Självhäftande etiketter för kemiska produkter Självhäftande etiketter för kemiska produkter
Självhäftande etiketter för livsmedelsprodukter Självhäftande etiketter för livsmedelsprodukter
Godkännande klistermärken Godkännande klistermärken
Kapslingklistermärken Kapslingklistermärken

Klistermärken och självhäftande etiketter

För utskrift av klistermärken måste du tillhandahålla ett projekt i PDF-format tillverkat i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Projektmodell och beskrivning finns till vänster om produktkonfiguratorn. Om du inte har din egen design kan du beställa den i vårt tryckeri. Den tid som krävs för att slutföra projektet läggs till den tidsfrist som anges i produktkonfiguratorn.

En design för ett annat klistermärke än en rektangel bör utarbetas på ett sådant sätt att den första sidan i PDF-filen har klistermärkedesignen och den andra konturen av mönstret. Positionen för konturen som är ansvarig för skärning på andra sidan bör motsvara positionen för klistermärkedesignen som är placerad på första sidan av PDF.

För utskrift av klistermärken erbjuder vi olika underlag som glansigt och matt självhäftande papper, obestruket självhäftande papper, glansigt och matt självhäftande folie. Dessa material kännetecknas av olika vidhäftningar till marken och motstånd mot rådande förhållanden.

Självhäftande klistermärken trycks i fullfärg på Euroscala CMYK-paletten.

Självhäftande klistermärken kan ha olika former. Andra klistermärken än rektanglar levereras på A3 / A4-ark eller separat på rektangulära fundament med ett skår i form av klistermärke på folieytan. Rektangulära klistermärken kan levereras i travar eller på A4 / A4-ark.

Vi erbjuder också klistermärken på en skyddande film - smulna när vi försöker skala bort. Dessa typer av klistermärken finns i kategorin garantitätningar.

Printhub.pl Drukarnia Online