• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Konturskuren eller stansad. Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Konturskuren eller stansad.
Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skuren kontur, levereras på ark Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skuren kontur, levereras på ark
Självhäftande etiketter tryckta på folie, rektangulära, skurna i staplar. Självhäftande etiketter tryckta på folie, rektangulära, skurna i staplar.
Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form. Vikbar perforering i mitten. Ett ark med klistermärken för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har en annan form. Vikbar perforering i mitten.
Självhäftande etiketter för produkter. Klistermärken på ark tryckta på papper. Självhäftande etiketter för produkter. Klistermärken på ark tryckta på papper.
Runda självhäftande etiketter skurna på arken. Runda självhäftande etiketter skurna på arken.
Självhäftande stansade klistermärken levereras på ark<br> Bilden visar exakt vad motivets bakgrundsutfall är, klipp av det samtidigt som du klipper det så att efter att du tagit bort klistermärket från transportpapperet når trycket varje kant. Noggrannheten för placeringen av grafiken i förhållande till skärlinjen antas vara &lt;1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till en tiondels millimeter Självhäftande stansade klistermärken levereras på ark
Bilden visar exakt vad motivets bakgrundsutfall är, klipp av det samtidigt som du klipper det så att efter att du tagit bort klistermärket från transportpapperet når trycket varje kant. Noggrannheten för placeringen av grafiken i förhållande till skärlinjen antas vara <1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten exakt till en tiondels millimeter
Utskrivbart PDF-prov av klistermärket<br> 1:a sidan första PDF - design med bakgrund.<br> Andra sidan av PDF - skärlinje.<br> 3. resultatet av överlappning av den första och andra sidan i PDF Utskrivbart PDF-prov av klistermärket
1:a sidan första PDF - design med bakgrund.
Andra sidan av PDF - skärlinje.
3. resultatet av överlappning av den första och andra sidan i PDF
Vi tillverkar klistermärken, självhäftande etiketter på folie och papper i valfri form och storlek. Vi tillverkar klistermärken, självhäftande etiketter på folie och papper i valfri form och storlek.

Utskrift av klistermärken, klistermärken, självhäftande etiketter.

✔ tryckt ✔ folie ✔ papper ✔ på ark ✔ skuren ✔ stansad ✔ slits ✔ numrerad ✔ qr-kod ✔ streckkod

Hur förbereder man en grafisk design för att skriva ut en rektangulär klistermärke eller etikett?

Den grafiska designen av klistermärket bör förberedas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockupen för projektet och dess beskrivning finns på vänstra sidan av produktkonfiguratorn. Vid design, håll marginaler på minst 3 mm och, vid annan bakgrund än vit, blöda i 2 mm (formatet ökas med 2 mm på varje sida). Leverera en utskriftsklar design i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur förbereder man en grafisk design för att trycka en klistermärke eller etikett i en annan form än en rektangel?

Den grafiska designen av klistermärket bör förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att designen av klistermärket är på den första sidan och konturerna av det färdiga klistermärket är på den andra sidan. Placeringen av den skurna konturen på sida två ska matcha platsen för klistermärket på sida ett i PDF-dokumentet. Leverera tryckfärdig klistermärkesdesign sparad som PDF X-3. (kontrollera alternativen för export till PDF i din applikation)


Vad ska man göra om man inte har en egen design för att skriva ut klistermärken eller etiketter?

Du kan beställa projektet i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra det effektivt. Tidsfristen för implementeringen av klistermärket eller etikettdesignen bestäms individuellt och ingår inte i beställningens slutdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets hemsida.

Vilka substrat används för att trycka klistermärken/etiketter?

  • matt självhäftande papper (substrat med skåror eller inte)

  • glansigt självhäftande papper (underlag med skåror eller inte)

  • obestruket självhäftande papper (substrat med skåror eller inte)

  • klibbig folie

Materialen som används för att trycka klistermärken och självhäftande etiketter kännetecknas av olika vidhäftning till underlaget och motstånd mot rådande förhållanden.

Vårt tryckeri erbjuder folieklistermärken/etiketter med permanent och icke-permanent klister (så att du kan dra av klistermärket utan att lämna kvar något lim på ytan.)

Hur skrivs självhäftande klistermärken/etiketter ut?

Utskriften sker i fyrfärgsark i Euroscale CMYK-paletten i högupplöst 2400 DPI, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska skyltar i minsta detalj. Utskrifter kan beställas från 1 st, så efter att ha accepterat ett prov av klistermärket kommer hela serien av klistermärken/etiketter att se likadana ut. Detta undviker oönskade överraskningar under leverans.


Vad är hållbarheten för tryckta klistermärken och etiketter?

Tryckningen av folieklistermärken som produceras i vårt företag kännetecknas av en mycket hög motståndskraft mot väderförhållanden, nötning och kontakt med kemikalier, vilket möjliggör en bred användning av etiketter och klistermärken tryckta i vårt tryckeri.

✅ Kemikaliebeständighetstest
Tester utförda i vårt tryckeri har bekräftat att etiketter och klistermärken på självhäftande folie som tillverkas av oss inte skadas efter att ha torkats flera gånger med en trasa med alkohol, bensin och denaturerad alkohol, vilket definitivt skiljer dem från de flesta klistermärken tryckta med digital teknik som erbjuds på tryckerimarknaden.

✅ Reptålighetstest
Ett annat test som utförts på våra klistermärken är deras reptålighet. Vi ritade trycket på klistermärket med spetsen på en liten skruvmejsel med måttlig kraft som inte kommer att gå sönder eller skrynkla folien. Som ett resultat av testet uppstod tydliga fördjupningar i folien och trycket behöll sin kontinuitet i dem.

✅ Väderbeständighetstest
Klistermärkena är limmade på metalldörren till ingångsporten på södra sidan, där det är mycket solljus. Efter ett års exponering för väderförhållanden visade klistermärkena inga märkbara förändringar i färger, och folien lossnade inte från underlaget.

Video som visar reptålighetstestet av våra klistermärken


Vad är användningen av klistermärken och självhäftande etiketter?

Klistermärken och etiketter tryckta i vårt tryckeri, tack vare deras höga kvalitet och hållbarhet, används populärt som: etiketter för förpackningar, klistermärken för kontrollpaneler av enheter, klistermärken för apparater, klassificeringsetiketter, godkännandeetiketter för brandsläckare, etiketter för flaskor, etiketter för burkar med honung, reklametiketter, etiketter för rengöringsprodukter, livsmedelsetiketter, klistermärken för produkter, klistermärken för målarböcker för barn och mycket mer.

Hur levereras tryckta klistermärken och självhäftande etiketter?


Rektangulära (skurna) klistermärken levereras i staplar (varje del separat)

Friformsdekaler (stansade) levereras i staplar (varje del separat)

Klistermärken av valfri form (skårade) levereras på A4- eller A3-ark (många på 1 ark)


Klistermärken som levereras i högar gör att du kan ge bort dem per styck. Att ta bort klistermärket som levereras i en hög från underlagspappret tar mycket längre tid än med klistermärket som levereras på ett ark, därför är de inte lämpliga för användning i serieproduktion av några produkter. Klistermärkena i staplar levereras på en skårad baksida för enklare separation från fraktbasen. Klistermärken i högarna får inte vara mindre än visitkortets storlek och marginalerna ska vara > 5 mm. Vi levererar miniatyr, precist skurna klistermärken med liten marginal endast på ark.


Klistermärken som levereras på ark är mycket enkla och snabba att lossa från underlaget, vilket gör att du sparar mycket tid när du applicerar produkterna i serie. Klistermärken på arken kan ha vilken form och miniatyrstorlek som helst, t ex 10x10 mm, med bibehållen exakt skärning, vilket tillåter att marginaler > 1 mm kan användas. Klistermärkena på arket har mellanrum mellan varandra, som bestäms individuellt utifrån tekniska möjligheter. Vanligtvis ligger mellanrummen mellan klistermärkena i intervallet 0-5 mm. Klistermärken som levereras på ark är lätta och säkra att transportera, packa, förvara utan risk för att skada kanterna.Vilka andra typer av klistermärken tillverkar vi i vårt tryckeri?

Tryckeriet erbjuder även andra typer av självhäftande produkter:

Garantimärken - klistermärken tryckta på en skyddsfolie som smulas sönder när du försöker dra av den. Dessa typer av klistermärken finns i kategorin garantimärkenKlistermärken med variabel text (personlig, numrerad, kodad, märkt) - efter behov kan varje etikett eller klistermärke märkas olika. Du kan välja mellan sekventiell numrering eller alfanumerisk kodning, streckkod, QR-kod utskriven från den medföljande XLSX-filen. Vid behov, kontakta oss för tekniska detaljer.


Vad är ledtiden och priset för tryckta etiketter och klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets hemsida räknar snabbt ut färdigställandedatum och pris på produkten. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi inbjuder dig att kontakta tryckeriet för att förhandla fram ett individuellt datum för leverans av beställning för tryckning av klistermärken, om det behövs.


Om du har ytterligare frågor

om klistermärken, etiketter och sigill tryckta i vårt företag, vänligen kontakta oss. Drukarnia Naklejek Designer väntar på dina frågor från 8.00 till 20.00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online