Klistermärken

  • Choose format / type of the product
Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Ytkontur skuren eller utstansad. Självhäftande klistermärken tryckta på självhäftande folie. Ytkontur skuren eller utstansad.
Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skär konturer, levereras på ark Självhäftande klistermärken tryckta på papper, skär konturer, levereras på ark
Självhäftande etiketter tryckta på folie, kapade i staplar. Självhäftande etiketter tryckta på folie, kapade i staplar.
Ett klistermärke för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har olika form. Ett klistermärke för barn i form av en mapp. Varje klistermärke har olika form.
Självhäftande klistermärken tryckta på folie och papper<br> de kan ha valfri form och storlek. Skårorna på arket gör det enkelt att ta bort dem. Självhäftande klistermärken tryckta på folie och papper
de kan ha valfri form och storlek. Skårorna på arket gör det enkelt att ta bort dem.
Självhäftande stansade klistermärken levereras på lakan<br> Bilden visar exakt vad projektbakgrunden blöder, klipp av den medan du skär den så att utskriften når bort klistermärket från transportpappret till varje kant. Noggrannheten för grafikens position i förhållande till skärlinjen antas vara <1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten noggrann till en tiondels millimeter Självhäftande stansade klistermärken levereras på lakan
Bilden visar exakt vad projektbakgrunden blöder, klipp av den medan du skär den så att utskriften når bort klistermärket från transportpappret till varje kant. Noggrannheten för grafikens position i förhållande till skärlinjen antas vara <1 mm. I de flesta fall är repeterbarheten noggrann till en tiondels millimeter
Utskrivbart PDF-exempel på klistermärket<br> 1: a sidan första PDF - design med bakgrund.<br> 2: a sidan i PDF - skärlinje.<br> 3. resultatet av att de första och andra sidorna i PDF överlappar varandra Utskrivbart PDF-exempel på klistermärket
1: a sidan första PDF - design med bakgrund.
2: a sidan i PDF - skärlinje.
3. resultatet av att de första och andra sidorna i PDF överlappar varandra
Runda självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på arken. Runda självhäftande klistermärken tryckta på folie, skurna på arken.
Elliptiska självhäftande klistermärken tryckta på folie, klippta på ark. Elliptiska självhäftande klistermärken tryckta på folie, klippta på ark.
Vi tillverkar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar. Vi tillverkar självhäftande klistermärken på folie och papper i alla former och storlekar.
Självhäftande etiketter för kemiska produkter Självhäftande etiketter för kemiska produkter
Självhäftande etiketter för livsmedelsprodukter Självhäftande etiketter för livsmedelsprodukter
Homologation klistermärken Homologation klistermärken
Klistermärken på höljet Klistermärken på höljet

Utskrift av klistermärken, klistermärken, självhäftande etiketter.

✔ tryckt ✔ folie ✔ papper ✔ på ark ✔ skuren ✔ stansad ✔ slits ✔ numrerad

Hur man förbereder en grafisk design för utskrift av en klistermärke eller etikett
rektangulär?

Klistermärket ska utformas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Vid utformningen ska du hålla marginaler på minst 3 mm och, om det är en bakgrund som inte är vit, blöda i 2 mm (formatet förstoras med 2 mm på varje sida). Leverera en utskriftsklar design i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur man förbereder en grafisk design för utskrift av en klistermärke eller etikett
i en annan form än en rektangel?

Klistermärket ska utformas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att klistermärkeens design är på första sidan och konturen på den färdiga klistermärken är på den andra sidan. Positionen för den skurna konturen på sidan två ska matcha platsen för klistermärket på sidan ett i PDF-dokumentet. Leverera utskriftsklar klistermärkesdesign sparad som PDF X-3. (kontrollera export till PDF-alternativ i din applikation)


Vad ska du göra om du inte har din egen design för att skriva ut klistermärken, etiketter?

Du kan beställa projektet i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra den effektivt. Tidsfristen för utformningen av klistermärket eller etiketten bestäms individuellt och ingår inte i orderens slutdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.

Vilka substrat används för utskrift av klistermärken / etiketter?

  • matt självhäftande papper (substrat skårat eller inte)

  • glansigt självhäftande papper (substrat skårat eller inte)

  • obelagt självhäftande papper (substrat skårat eller inte)

  • klibbig folie

Materialen som används för att skriva ut klistermärken och självhäftande etiketter kännetecknas av olika vidhäftning till underlaget och motståndskraft mot rådande förhållanden.

Vårt tryckeri erbjuder folieklister / etiketter med permanent och icke-permanent lim (så att du kan dra av klistermärket utan att lämna något lim på ytan.)

Hur skrivs självhäftande klistermärken / etiketter ut?

Utskrift görs i fullfärgsark på Euroscale CMYK-paletten i högupplöst 2400 DPI, vilket gör att du kan reproducera foton, inskriptioner och grafiska skyltar i minsta detalj. Utskrifter kan beställas från ett stycke, tack vare vilket hela serien av den slutliga klister- / etikettproduktionen, efter att ha accepterat ett exemplar av klistermärket, ser likadan ut. Detta undviker oönskade överraskningar under leveransen.


Hur lång hållbarhet har tryckta klistermärken och etiketter?

Utskriften av folieklistermärken som produceras i vårt företag kännetecknas av en mycket hög motståndskraft mot väderförhållanden, nötning och kontakt med kemikalier, vilket möjliggör en bred användning av etiketter och klistermärken tryckta i vårt tryckeri.

✅ Kemikaliebeständighetstest
Tester utförda i vårt tryckeri har bekräftat att etiketterna och klistermärkena på självhäftande folie som vi producerar inte skadas efter att ha torkat flera gånger med en trasa med alkohol, bensin och denaturerad alkohol, vilket definitivt skiljer dem från de flesta klistermärken tryckta med digital teknik som erbjuds på tryckmarknaden.

✅ Test mot repor
Ett annat test som utförs på våra klistermärken är deras reptålighet. Vi ritade trycket på klistermärket med spetsen på en liten skruvmejsel med måttlig kraft som inte kommer att bryta eller skrynkla folien. Som ett resultat av testet uppträdde distinkta fördjupningar i folien och trycket behöll sin kontinuitet i dem.

✅ Väderbeständighetstest
Klistermärkena är fästa vid metalldörren till ingångsporten på södra sidan, där det finns mycket solljus. Efter ett års exponering för väderförhållanden visade inte klistermärkena några märkbara förändringar i färger och folien lossnade inte från underlaget.
Vad används klistermärken och självhäftande etiketter?

Klistermärken och etiketter som trycks i vårt tryckeri, tack vare sin höga kvalitet och hållbarhet, används populärt som: etiketter för förpackning, klistermärken för kontrollpaneler på enheter, klistermärken för enheter, klassificeringsetiketter, godkännandeklister för brandsläckare, etiketter för flaskor, etiketter för burkar med honung, reklamklistermärken, etiketter för rengöringsprodukter, matetiketter, klistermärken för produkter, klistermärken för målarbok för barn och mycket mer.

Hur levereras tryckta klistermärken och självhäftande etiketter?


Rektangulära (klippta) klistermärken levereras i staplar (varje bit separat)

Fri klistermärken (stansad) levereras i staplar (varje bit separat)

Friformiga klistermärken (skårade) levereras på A4- eller A3-ark (många på 1 ark)


Klistermärken som levereras på lakan har mellanrum mellan individuella användningar som bestäms individuellt på grundval av tekniska möjligheter. Vanligtvis är mellanrummen mellan klistermärkena i området 0-5 mm. Klistermärken som levereras på ark har ett antal fördelar, till exempel: enkel och snabb avdragning, säker förvaring utan risk för skador på kanterna, enkel förvaring och transport tack vare den standardiserade storleken på arket.Klistermärken som levereras i staplar gör att du kan ge bort dem per bit. Det tar längre tid att ta bort klistermärket som levereras i staplar från bakpapperet än med klistermärken som levereras på ark. Genom att beställa klistermärken med klippt bakpapper kan du underlätta ovan nämnda process. Stansat bakpapper är inte tillgängligt för klistermärken tryckta på självhäftande folie.

Vilka andra typer av klistermärken erbjuder vi i vårt tryckeri?

Tryckeriet erbjuder också andra typer av självhäftande produkter:

Garantitätningar - klistermärken tryckta på en skyddsfolie som smuler när du försöker dra av den. Dessa typer av klistermärken finns i kategorin garantitätningarKlistermärken med variabel text (personlig, numrerad, kodad, märkt) - efter behov kan varje etikett eller klistermärke markeras på olika sätt. Du kan välja mellan sekventiell numrering eller alfanumerisk kodning, streckkod som skrivs ut från den medföljande XLSX-filen. Kontakta oss om det behövs för teknisk information.

Vad är ledtiden och priset på tryckta etiketter och klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om en individuell beställningsdatum för utskrift av klistermärken, om det behövs.

Om du har ytterligare frågor

Kontakta oss angående klistermärken, etiketter och tätningar som är tryckta i vårt företag. Drukarnia Naklejek Designer väntar på dina frågor från kl. 08.00 till 20.00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online