Tidningar

  • Choose format / type of the product
Journalutskrift Journalutskrift
Journalutskrift Journalutskrift

Utskrift av tidningar, tidningar

✔ veckor ✔ månadsvis ✔ kvartal

Designer Printing House kommer att ge dig omfattande service inom tryckning av tidskrifter.

Avrättning:

Vi har en fullt utrustad maskinpark för offsetutskrift av hög kvalitet i fullformat. Vi garanterar punktlighet i tidningstryck och i exceptionella situationer - t.ex. förseningar i kompositionen på kundens sida, försöker vi alltid kompensera förlorad tid och uppfylla nödvändigt släppdatum. Utskriften av tidningen kan prissättas när som helst med hjälp av vår webbplats genom att klicka på den automatiska tidskriftsprislistan online. För intresserade kunder kan vi ge exempel på arbete som redan har genomförts för att verifiera kvaliteten på deras prestanda. Kontakta vårt servicekontor om du har några frågor.

Grafisk design:

För att skriva ut tidningen bör en PDF-fil tillhandahållas, som innehåller alla sidor i tidskriften i rätt ordning, inklusive omslaget.

Alv:

För tryckning av tidskrifter erbjuder vi olika typer av papper, populära matt eller glansiga krita papper och skrymmande papper som gör att du kan spara papperets vikt och kostnaden för tidningstryck med samma arktjocklek.

Standardpapperet i erbjudandet för utskrift av tidningen är ett trämatta 65g papper.

Detta dokument kännetecknas av mycket bra parametrar, såsom:

  • låg genomskinlighet (liknande 130g krita papper)
  • tjocklek på 75 mikron tack vare teknologisk lossning volym 1.14
  • låg basvikt 65 som har en gynnsam effekt på tidningens vikt.

Utskrift:

Vi trycker tidskrifter i offsetteknik i färg eller svart på en fullstor Heidelberg Speedmaster offsetpress, vilket säkerställer utmärkt kvalitet och repeterbarhet i färger.

Formatera:

Vi erbjuder utskrift av tidningen i populära format: A5, B5, A4, B4, med möjlighet att göra andra på kundens speciella begäran.

Förfining:

Vi rekommenderar en skyddande lack på omslagen på tryckta tidskrifter för bättre reptålighet. Exklusiva utgåvor kan också skyddas med folielaminat.

Bindande:

De tillgängliga bindningarna för tryckta tidningar är:

  • sydd bindning - tillgänglig för en volym på max. upp till 80 sidor
  • Perfekt bindning - tillgänglig för volymer över 60 sidor

Printhub.pl Drukarnia Online