Reklamblad

  • Choose format / type of the product

Reklamtidningar - mat, möbler, kläder, hushållsapparater, RTV

Reklamtidningarna är oersättliga i alla kampanjkampanjer som annonserar utvalda produkter från erbjudandet, samt cykliskt informerar kunden om förändringar i det permanenta erbjudandet.

Grafisk design
För utskrift av tidningar ska ett projekt i PDF-format tillhandahållas i en storlek som är kompatibel med mock-up av den beställda produkten.

Mock-up för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Om du inte har ditt eget projekt kan du beställa det till vårt tryckeri. Den tid som behövs för att slutföra projektet läggs till förutom termen som anges i produktkonfiguratorn.

Tidningstryck
utförs i en fullfärg Euroscala CMYK-palett.

papper
För utskrift av reklamtidningar använder vi matt eller glatt kritpapper. Med ett fåtal tusen av ansträngningarna för att säkerställa produktens höga kvalitet använder vi glatt kritpapper med en glans på 130g. När det gäller betydande utlägg i tiotusentals är pappersvikten stor, ofta en stor del av produkten, därför påverkar dess reduktion betydligt priset. En intressant proposition för reklamtidningar (var de viktigaste aspekterna är nyhetsbrevets vikt och dess pris) är skrymmande den har större tjocklek, styvhet och bättre fyllning, tack vare vilket sänker vikten av papper till t ex 70g, får vi en lägre vikt av papperet, sänker priset och en kvalitetseffekt som liknar mycket tjockare kritat papper, vilket gör det möjligt att bibehålla höga nyttjandevärden för produkten.

bindning
Bladmagasin kan göras i form av en sömnad eller vikad (vikad), t ex kors, zigzag, i halva och i halva etc. Den vikta formen är fördelaktig i pris jämfört med den sytande bindningen.

Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta utskriftshuset.

Printhub.pl Drukarnia Online