Pärm

  • Choose format / type of the product

Pärm med tryck - professionell bindning av ditt material

Våra företags reklambindemedel kännetecknas av kompromisslös utskriftskvalitet och noggrant rent utförandeAnvändning:

Företagets reklambindemedel används populärt för att lagra alla typer av dokumentation, de tillåter enkelt att utbyta sitt innehåll, tack vare vilket vi till exempel tillhandahåller kunden innehåll som är strikt anpassat till givna behov, utan onödigt överskott av information eller sidor.Grafisk design:

Om du inte har ett färdigt reklambindemedelsprojekt förbereder vår studio en lämplig grafisk design för dig mot en extra kostnad, vilket ger dig professionell kunskap och praktisk erfarenhet. Vid behov tar vi bilder och / eller retuscherar dem. En bra grafisk design är grunden för framgång i reklam.

 

material:

Vi producerar reklamföretagsbindemedel från 2 mm tjock massiv kartong, vilket säkerställer hög styvhet och säkerhet för material lagrade i bindemedlet. Kartong är belagd med faner med grafik tryckt på 135 g kritat papper.

 

format:

Bindemedel för reklamföretag som produceras av vårt tryckeri är avsedda för A4-dokument. Tillgänglig ryggbredd från 3 cm till 7 cm beroende på kapacitet som krävs - denna parameter påverkar inte produktens slutpris. Den använda handtaget är direkt relaterad till ryggradens bredd, t.ex. med en spak finns de bara i bindemedel med en ryggbredd på 7 cm.

 

utskrift:

Vi skriver ut reklambindemedel i offsetteknik i Euroscala CMYK- eller Pantone-paletten på en Heidelberg Speedmaster-maskin. Ger högsta kvalitet på utskriftskvaliteten.

 

förädling:

Annonsering av laminerade företagsbindemedel är som standard laminerad med matt eller glansfolie. Dessutom kan vi använda UV-spotlack för att särskilja enskilda grafiska element som logotyper eller foton.

 

andra:

Reklamföretagsbindemedel kan vara utrustade med fickor för CD-skivor och / eller visitkortinteriör:

Du kan avsluta i tre sorter:

  • vit faner - inget tryck
  • faner tryckt i valfri färg + laminat
  • faner med tryck + laminat


 

kopplingar:

Bindemedel för reklamföretag är utrustade med olika innehavare, såsom:

  • dubbel D-formad
  • fyrdubbla D-formade
  • med spak
  • SuperRib D
  • SuperRib RImponerande nickelpläterade handtag är monterade på metallnitar.
 
Printhub.pl Drukarnia Online