• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Erbjud mappar med ett företagsreklamtryck Erbjud mappar med ett företagsreklamtryck
Företagsmapp med färgglada specialtryck Företagsmapp med färgglada specialtryck
G3220 företagsmapp med företagstryck, stängd med ett elastiskt band G3220 företagsmapp med företagstryck, stängd med ett elastiskt band
G3220 företagsmapp med företagstryck, stängd med ett elastiskt band G3220 företagsmapp med företagstryck, stängd med ett elastiskt band
Erbjudandefolder S225, enkelsidigt tryck i rött slätt (heltryck). Matt bestruket papper 350g Erbjudandefolder S225, enkelsidigt tryck i rött slätt (heltryck). Matt bestruket papper 350g
Trevingad erbjudandefolder L325 med heltryck. Trevingad erbjudandefolder L325 med heltryck.
Jämförelse av mappar med 1 mm rygg och 5 mm rygg. Jämförelse av mappar med 1 mm rygg och 5 mm rygg.
Varje offertpärm vi producerar har plats för ett visitkort Varje offertpärm vi producerar har plats för ett visitkort
En företagsmapp stängd med ett elastiskt band, färgen på det elastiska bandet valdes av kunden En företagsmapp stängd med ett elastiskt band, färgen på det elastiska bandet valdes av kunden
Erbjudandefolder med reklamtryck Erbjudandefolder med reklamtryck

Företagsmappar och offertmappar med tryck

✔företagstryck ✔eget tryck ✔logotyp ✔på beställning


Företagsmappar för offertpresentationer: En nyckelkomponent för professionella presentationer


Oersättliga vid presentation av affärsofferter

Företagsmappar för offertpresentationer är en oumbärlig del av varje professionell affärspresentation. De är inte bara praktiska, utan också ett bevis på företagets omsorg om detaljer och professionalism. Varje mapp som erbjuds av vårt tryckeri är resultatet av en noggrann design- och produktionsprocess som garanterar högsta kvalitet och estetik.


Avancerad produktionsprocess

Produktionsprocessen för våra offertmappar börjar med detaljerad prototypframställning. Vi använder digital stansningsteknik som möjliggör exakt skärning och formning av mapparna. Detta säkerställer att produkten blir funktionell.

Prototypframställning är en tidskrävande men nödvändig del av produktionen av offertmappar. Varje prototyp testas noggrant för att säkerställa att den uppfyller alla krav. Tack vare digital teknik kan vi göra många justeringar och förbättringar, vilket resulterar i en slutprodukt av hög kvalitet.

Nästa steg är tillverkning av stansverktyget – en matris som innehåller en uppsättning knivar och bigningslinjer som formar mappen under stansningen.

Stansning är processen där mappen formas – under högt tryck omformas pappersarken till färdiga mappar.


Omsorg om detaljer

Våra offertmappar utmärker sig genom omsorg om detaljer. Varje element, från sättet de viks på till stängningen, är noggrant designat för att säkerställa bekvämlighet vid användning. Färdiga stängningar garanterar att dokumenten inte faller ut och att du inte slösar tid på svårhanterliga flikar, vilket ökar användarkomforten.


Högkvalitativa material

För produktion av offertmappar använder vi material som kännetecknas av rätt styvhet och hållbarhet. Detta gör att mapparna inte bara är estetiska utan också hållbara, vilket gör dem perfekta för daglig användning.


Personalisering och estetik

Våra offertmappar kan anpassas efter kundens specifika behov. Vi erbjuder kompletta tjänster inom grafisk design, tryck och efterbehandling, vilket möjliggör skapandet av unika mappar som perfekt speglar företagets image och understryker professionalism och varumärkesomsorg.


Sammanfattning

Företagsmappar för offertpresentationer är ett oumbärligt verktyg i varje affärspresentation. Tack vare omsorgen om detaljer och användningen av högkvalitativa material uppfyller våra mappar de högsta standarderna. De är inte bara funktionella utan hjälper också till att bygga ett professionellt företagsimage, vilket är avgörande i relationer med kunder och affärspartners.


Vad ingår i vårt erbjudande för mapptryck?

I vårt standardutbud finns många olika typer av offertmappar som skiljer sig åt i ryggens bredd från 1 till 20 mm, vilket avgör deras kapacitet. De olika mapparna i vårt sortiment skiljer sig också åt i antal flikar (2-3) och antal sektioner (sidor). Det finns även mappar som stängs med ett elastiskt band för att förhindra att de öppnas. Standardmässigt har varje offertmapp, förutom versionen med elastiskt band, en universal plats för ett visitkort i storlek 85x55 eller 90x50 mm.


Mappens byggparametrar:

 • Ryggens bredd: 1, 5, 10, 20 mm
 • Antal flikar: 2 eller 3
 • Antal sektioner (sidor): 2 eller 3

Mappar med 2 flikar:

 • Offertmapp S221 - 1 mm rygg
 • Offertmapp S225 - 5 mm rygg
 • Offertmapp D225 - 1 mm rygg / tryck från 10 stycken!

Mappar med 3 flikar:

 • Offertmapp L325 - 5 mm rygg
 • Offertmapp G3210 - 10 mm rygg, stängs med elastiskt band
 • Offertmapp G3220 - 20 mm rygg, stängs med elastiskt band

Mappar med 3 sektioner och 2 flikar:

 • Offertmapp S231 - 1 mm rygg


Hur trycker vi offertmappar?

Tryckning av offertmappar/företagsmappar utförs standardmässigt i fullfärg enligt Euroscala CMYK-paletten. Detta möjliggör tryck av färgglada bilder, grafik och logotyper. Trycket kan även utföras med specialfärger från Pantone-paletten. Pantone-färger möjliggör att uppnå färger som inte är möjliga i CMYK, till exempel metalliska eller intensiva färger utanför CMYK-gamut. För tryck används matt bestruket papper med en gramvikt på 350 g och en tjocklek på 0,34 mm.


Hur förbereder man en design för tryckning av offertmappar?

För att trycka offertmappar/företagsmappar måste en design i PDF-format levereras enligt produktens mönster. Mönster och dess beskrivning finns tillgängliga på produktens offertwebbsida.


Förädling av offertmappar

Vid beställning av mappar med heltryckt bakgrund rekommenderar vi att använda laminering. Genom att använda laminering undviker vi att papperet spricker vid vikning, vilket annars resulterar i synliga vita linjer.


Tillgängliga lamineringar för mappar:

 • Blank
 • Matt (vanlig, anti-repa, mjuk känsla)


Dessutom kan selektiv förädling som följande användas:

 • UV-lackering (platt eller upphöjd)
 • Varmprägling (guld, silver)

En populär effekt som används på mappar är kombinationen av matt laminering och selektiv glansig UV-lackering.

Printhub.pl Drukarnia Online