• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Skriva ut brevpapper - brevpapper Skriva ut brevpapper - brevpapper

Brevpapper / brevhuvud med logotyp, tryckt på beställning

Vad är användningen av brevpapper?

Brevpapper är oföränderligt för all företags korrespondens, perfekt för utskrift av priserbjudanden, fakturor etc. Inte alla vet det, men färgade brevpapper tillverkade i ett tryckeri kostar flera gånger mindre än det som skrivs ut på en färgskrivare.


Hur förbereder jag ett projekt för utskrift av brevpapper?

Vi accepterar projekt i PDF-format för utskrift. Vi rekommenderar att du håller minst 15 mm marginaler och en 2 mm blödning för bakgrunden som skrivs ut till sidans kant. I avsaknad av brevpappersdesign kan tryckeriet göra satsningen enligt beställarens instruktioner.


Vilken typ av substrat använder vi för att skriva ut brevpapper?

För utskrift av brevpapper använder vi huvudsakligen Amber Preprint 90g. Det är ett papper av hög kvalitet som kan användas för utskrift i alla typer av skrivare. För större beställningar (tiotusentals) är det möjligt att välja ett annat papper efter kundens önskemål.Hur görs utskrift av brevpapper?

Brevhuvudspapper skrivs ut i offsetteknik i paletten Euroscala CMYK eller Pantone och uppfyller höga krav på utskriftskvalitet.


Brevhuvudtillbehör

Brevhuvud kan utrustas med perforering för att underlätta vikningen på utsedda platser (i halva eller i tre delar) och 2 eller 4 hål som gör att enskilda ark kan placeras i ett bindemedel.Printhub.pl Drukarnia Online