• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Matt laminerad papperspåse med reklamtryck Matt laminerad papperspåse med reklamtryck
Laminerad papperspåse med tryck inuti Laminerad papperspåse med tryck inuti
Matt laminerad papperspåse med fyrfärgstryck Matt laminerad papperspåse med fyrfärgstryck
Matt laminerad papperspåse med fyrfärgstryck Matt laminerad papperspåse med fyrfärgstryck
Imponerande matt laminerad reklamväska i blått Imponerande matt laminerad reklamväska i blått
Imponerande laminerad reklamväska med svart framsida och röd sida Imponerande laminerad reklamväska med svart framsida och röd sida
Imponerande papperspåse med Pantone-tryck Imponerande papperspåse med Pantone-tryck
Papperspåse när den är ihopvikt för transportändamål. Papperspåse när den är ihopvikt för transportändamål.
Jämförelse av finisheffekten av laminerade papperspåsar. Jämförelse av finisheffekten av laminerade papperspåsar.
T-spetsslut på handtagen på papperspåsar T-spetsslut på handtagen på papperspåsar
Mönster av strängar som används för tillverkning av handtag för laminerade papperspåsar. Mönster av strängar som används för tillverkning av handtag för laminerade papperspåsar.

Laminerade papperspåsar med logotyptryck

✓ exklusivt ✓ lyxigt ✓ reklam ✓ tryck på hela påsens yta ✓ individuell produktion från grunden.

Om laminerade väskor

Tryckta papperspåsar är en viktig del av vårt erbjudande. Vi erbjuder papperspåsar i många former och storlekar - alla tillverkade med största precision och omsorg om estetik. Under varje implementering fokuserar vi på att göra trycken, till exempel logotypen eller företagsnamnet, tydliga, färgerna korrekta och att väskan ser snygg och solid ut.

Vilka är de speciella egenskaperna hos våra väskor?

Det som skiljer våra laminerade papperspåsar från billiga erbjudanden på marknaden är deras utförande. Vi sticker reklampåsar av papper som tidigare tryckts i offsetteknik efter kundens design. Detta gör att du kan skriva ut från kant till kant av en papperspåse utan några begränsningar. Våra laminerade tryckta väskor ska särskiljas från de med lågkvalitetstryck på en redan färdig kinesisk väska. Tack vare denna avgörande skillnad och möjligheten att konfigurera många detaljer på påsen ser vår papperspåse ut precis som kunden önskade.

Exklusiva papperspåsar

Exklusiva laminerade papperspåsar som produceras i vårt tryckeri är förfinade in i minsta detalj och möter de höga kraven från kunder från Polen och Västeuropa. Många års samarbete och snabba leveranser av tryckta påsar i repeterbar hög kvalitet garanterar stabiliteten i samarbetet med våra partners.

Vilka storlekar av papperspåsar finns på erbjudandet?


Standarderbjudandet för Drukarnia Designer inkluderar över 40 storlekar av laminerade papperspåsar. Tryckeriet erbjuder även tillverkning av laminerade papperspåsar i icke-standardiserade storlekar. En speciell konfigurator för icke-standardiserade väskor finns på hemsidan, som låter dig beräkna produktionspriset för en väska tillverkad i en annan dimension än standarderbjudandet. Laminerade tryckta påsar producerade i ett icke-standardformat har ett förlängt leveransdatum.

Vilken typ av papper använder vi för tillverkning av tryckta påsar?

För tillverkning av laminerade papperspåsar använder vi högkvalitativt 3-faldigt bestruket matt papper 200g. Det papper som används för tillverkning av påsar är valt för att uppfylla de högsta estetiska och styrka kraven.
På individuell beställning är det möjligt att använda tjockare papper, t ex 250g. förändringar i detta avseende förhandlas individuellt, med hänsyn också till andra parametrar för den laminerade påsen.

Vilka är alternativen för efterbehandling av papperspåsar?

 • Blank folielaminering - ger saftiga färger och hög kontrast
 • Laminering med matt folie – ger en dämpad och mild effekt, färgerna är mindre intensiva och kontrasten är lägre.
 • Laminering med matt folie + selektiv lackad med glans av utvalda detaljer. - en populär kombination som ger en effektiv kontrast mellan element lackerade till högblank och element laminerade med matt folie.
 • Tryck inuti väskan - för att öka prestigen hos en laminerad väska kan trycket inuti vara ett bra val.

Vilka förstärkningar använder vi i påsarna vi tillverkar?

Vi använder 450g kartongförstärkningar till botten av påsen och det övre bältet där handtagen är installerade, tack vare vilka påsen tål en belastning på 10 kg.


Hur görs trycket på papperspåsar?

Laminerade papperspåsar är tryckta i offsetteknik, vilket säkerställer högsta kvalitet och exklusiva utseende på påsen. Utskrifter i fasta partiklar (full täckning) är inget problem, eftersom vårt tryckeri är väl förberett för denna uppgift.

Eventuellt tryck av påsar:

 • CMYK Euroscale färgutskrift (foton, grafik, logotyper, etc.).
 • Utskrift enligt speciella Pantone-färger (guld, silver, andra finns inte i CMYK)

Var kan trycket finnas?

 • Tryck på utsidan - hela papperspåsens yta inuti.
 • Utskrift inifrån och ut - hela papperspåsens yta inifrån och ut.


Vad är handtagen på påsarna gjorda av?

Handtag i laminerade påsar är gjorda av bomull eller polypropengarn. Tryckeriet erbjuder ett brett utbud av hållarfärger att välja mellan. I ändarna av handtagen är estetiska svarta eller färglösa T-spetsändar (liknande ändarna på snören) krympta, vilket ersätter populära knutar som ser oprofessionellt ut. Längden på handtagen i påsarna är standardiserad, men det går att beställa speciallängdshandtag.

Hur packas och skickas laminerade påsar?


Färdiga laminerade papperspåsar packas platt i starka 5-lagers kartonger, tack vare vilka de är säkra under transport. Beroende på storleken på beställningen, av säkerhetsskäl och ekonomiska skäl, skickas laminerade påsar i kartonger eller förvaras på en pall.

Leveransalternativ tillgängliga:

 • Kurir
 • Pallsändning.

Sättet att skicka papperspåsar

 • Till beställaren.
 • Neutral mot slutkund (beställarpart = avsändare).

Övrig information om papperspåsar:

 • Våra laminerade papperspåsar har testat en lastkapacitet på 10 kg.
 • Laminerade, tryckta papperspåsar är inte lämpliga för att bära föremål med vassa kanter.


  Hur gör och levererar man en grafisk design för utskrift av papperspåsar?

  För utskrift av en laminerad papperspåse måste du tillhandahålla en grafisk design i PDF/X-3-format baserat på en designmockup som finns tillgänglig i påskonfiguratorn. Efter att ha utvecklat projektet för utskrift, bör ett PDF-dokument tillhandahållas utan den modell som beskrivs på lämplig grafik eftersom projektet kommer att skrivas ut på det sätt som det levererades.
  Om den grafiska designen av ett laminerat papperspåstryck är besvärligt för dig, kommer vår grafiska studio att förbereda det för din lämpliga grafiska design.

  Varför är tryckta väskor ett bra val?

  • Elegant förpackning - en tryckt papperspåse är en elegant förpackning som kommer att vara användbar under mässor, reklamkampanjer och branschmöten - i påsen kan vi tillhandahålla material om vårt företag, till exempel kataloger och broschyrer, samt reklamprylar. Papperspåsar kommer också att bevisa sig själva på en daglig basis - de kan packas i produkter köpta av kunder.
  • Öka företagets igenkänning – väskor med företagets logotyp är ett utmärkt sätt att främja och öka varumärkeskännedomen.
  • Ekologi – papperspåsar är miljövänliga och är mycket bättre än plastpåsar.

  Reklampapperspåsar med tryck används i många branscher, särskilt när det gäller cateringföretag, bagerier och konditorier, resebyråer, souvenirbutiker, klädbutiker.

  Varför är det värt att arbeta med oss?

  Det finns många skäl att samarbeta med vårt tryckeri, av vilka de viktigaste är nedan:

  • skräddarsytt erbjudande - storleken på påsen, typ av papper, efterbehandling, typ av utskrift, vi anpassar efter kundernas behov,
  • vi säkerställer effektiv och snabb utförande av order,
  • Tack vare den kontinuerliga optimeringen av påsproduktionsprocessen kan vi förse våra kunder med utmärkt kvalitet till ett attraktivt pris.  Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger gärna ett utförligt svar på var och en av dem, tel 91 852 22 22

  Vi ser fram emot att arbeta med dig!


  Printhub.pl Drukarnia Online