• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Konvexa polyuretan-klistermärken - de gulnar inte och förblir alltid mjuka, till skillnad från epoxiklistermärken. Konvexa polyuretan-klistermärken - de gulnar inte och förblir alltid mjuka, till skillnad från epoxiklistermärken.
Exempel på klistermärkesformer som kan göras med denna teknik.<br> Hörnens bågaradie är minst 3 mm. Exempel på klistermärkesformer som kan göras med denna teknik.
Hörnens bågaradie är minst 3 mm.

Polyuretan-dome klistermärken

Innovativ lösning för olika branscher


Hållbarhet och estetik med polyuretanharts

Våra polyuretan-dome klistermärken sticker ut genom användningen av polyuretanharts, vilket ger överlägsenhet över epoxiharts tack vare dess unika egenskaper. Polyuretanharts garanterar att klistermärkena inte gulnar över tid, bibehåller sitt ursprungliga utseende och estetik. Dessutom är materialet extremt flexibelt och motståndskraftigt mot olika väderförhållanden, inklusive extrema temperaturer, fuktighet och UV-strålning.


Bred användning i olika branscher

Polyuretan-dome klistermärken används i många branscher, vilket vittnar om deras mångsidighet och höga kvalitet. Här är några exempel:

  • Dator- och elektronik: Perfekt för märkning av varumärken, modeller och tekniska specifikationer.
  • Vitvaror och hemelektronik: Framhäver logotyper och produktinformation och ger ett prestigefyllt utseende.
  • Möbler och inredning: Används för dekoration och märkning, till exempel på fönster, dörrar, trappor och persienner.
  • Badrumsarmaturer: Motståndskraftiga mot fukt, idealiska för användning i högfuktiga miljöer.
  • Fordonsindustrin: Används på bilar, motorcyklar och andra fordon som företagsmärkning eller dekorativa element.
  • Reklamgåvor: I form av nyckelringar, magneter eller klassiska klistermärken, utgör de ett attraktivt och hållbart sätt att marknadsföra varumärket.


Flexibilitet och individuell anpassning

Våra polyuretan-dome klistermärken kan tillverkas i vilken form och med vilken grafik som helst, vilket möjliggör full anpassning till kundens behov. Det färdiga klistermärket har en tjocklek på cirka 2-3 mm och en vacker, spegelliknande glans som drar blickarna till sig och understryker den höga kvaliteten på utförandet.


Motståndskraft mot yttre faktorer

En av de viktigaste fördelarna med polyuretan-dome klistermärken är deras exceptionella motståndskraft mot mekaniska skador, UV-strålning och vatten. Detta gör dem hållbara och pålitliga även under tuffa förhållanden. Dessutom är de resistenta mot många kemiska ämnen, vilket gör dem till en idealisk lösning i industrin och branscher som kräver särskild hållbarhet.


Estetiskt lyfta fram varumärket

Polyuretan-dome klistermärken är ett utmärkt sätt att effektfullt lyfta fram företagets logotyp, varumärke eller modell. De ger ett exklusivt och unikt utseende, ökar produktens estetiska värde och attraktivitet. Tack vare dem ökar produkternas prestige och deras utseende fångar konsumenternas uppmärksamhet och stannar kvar i minnet.


Sammanfattning

Polyuretan-dome klistermärken är en innovativ och hållbar lösning som kan användas i många branscher. Deras höga kvalitet, motståndskraft mot yttre faktorer och estetiska utseende gör dem till ett idealiskt val för företag som vill framhäva sitt varumärke och sticka ut på marknaden.


Hur tillverkas polyuretan-dome klistermärken?

Vi tillverkar våra klistermärken med det bästa tillgängliga materialet, polyuretanharts. Polyuretanharts är ett mycket bättre material än det allmänt använda epoxihartset. Oavsett om de appliceras inomhus eller utomhus, förblir de alltid flexibla och deras beläggning förblir transparent. Epoxiharts klistermärken gulnar och blir hårda, har en tendens att spricka, men detta material är mycket lättare att hantera, vilket är anledningen till att många företag använder det trots dess betydande nackdelar för produktens estetik. Denna kortsiktiga politik utsätter många kunder för förlusten av de estetiska egenskaperna hos deras klistermärken, som ofta ska dekorera viktiga produkter (hemelektronik, hushållsapparater, elektroniska enheter, etc.).

Printhub.pl Drukarnia Online