• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Urklipp - ett urklipp med ett reklamtryck Urklipp - ett urklipp med ett reklamtryck
Urklipp, urklipp med eget tryck Urklipp, urklipp med eget tryck
Urklipp, pad med klämma, låsbar. Pennhållaren är töjbar. Urklipp, pad med klämma, låsbar. Pennhållaren är töjbar.
Pennhållaren i det stängda urklippet placeras på ryggraden och är töjbar. Pennhållaren i det stängda urklippet placeras på ryggraden och är töjbar.
Det finns en nit i rostfritt stål på ryggraden som håller fast pennhållaren Det finns en nit i rostfritt stål på ryggraden som håller fast pennhållaren

Pad med klämma - Urklipp

med din egen ✓företags ✓reklamlogotyp


Användning av clippads

Clipboard, det praktiska kontorsverktyget, har ett brett användningsområde på alla typer av konferenser, utbildningar, affärsmöten och i det dagliga kontorsarbetet. Tack vare sin robusta konstruktion och hållbara bas möjliggör de bekvämt och fritt skrivande, oavsett var du befinner dig.

En av de viktigaste delarna av dessa clipboard är den metallklämma som effektivt håller dokument, anteckningar eller presentationsmaterial på plats, och förhindrar att de tappas bort eller blandas ihop. Detta gör att alla nödvändiga material alltid är nära till hands, vilket avsevärt ökar arbetseffektiviteten och organisationen.

En extra fördel med clipboard är möjligheten att anpassa dem genom att lägga till företagets logotyp. En sådan gadget underlättar inte bara arbetet utan fungerar också som en elegant reklamartikel, vilket stärker varumärkesbilden under konferenser, mässor eller andra branschevenemang.

Sammanfattningsvis är clipboard en oumbärlig del av varje professionells utrustning som värdesätter ordning, effektivitet och företagets image. Med dem blir dagliga arbetsuppgifter enklare och presentationer mer professionella.


Hur görs en klippbräda?

Urklippet är gjort av 2 mm tjock solid kartong, på vilken vi klistrar tryckta och folierade pappersark. Den yttre faneren är större och överlappar den andra sidan med cirka 10-15 mm på varje sida, vilket skapar en slags ram. Sedan täcks den med invändig faner, vilket resulterar i en produkt med hög estetik. På den övre mittdelen installerar vi ett kromklämma för att hålla korten. Våra produkter kännetecknas av hög estetik och kvalitet på utförande.


Hur förbereder man en urklippsdesign för utskrift?

Urklipp för grafisk design bör förberedas i en storlek som överensstämmer med modellen för den beställda produkten. Projektmockupen och dess beskrivning finns på vänstra sidan av produktkonfiguratorn. Vid design bör marginaler på minst 10 mm bibehållas och, vid annan bakgrund än vit, en bleed på 15 mm (formatet ökat med 15 mm på varje sida av motivet). Leverera det utskriftsfärdiga projektet i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativen i din ansökan).


Vilka är möjligheterna att skriva ut på urklipp?

  • färg CMYK Euroscale (foton, grafik, logotyper, etc.)
  • båda sidorna av brädan med en klämma har samma eller olika tryck
  • glansig, matt eller soft touch foliering
  • finesser: blank selektiv platt- eller 3D-lack, guldplätering, silverpläteringHur levererar vi urklipp?

  • Kurir (kartong)
  • Palltransport (kartong på en pall)


Vilka är leveranssätten för klämkuddar?


  • Till beställaren.
  • Neutral mot slutkund (beställare = avsändare).
Printhub.pl Drukarnia Online