• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Ett reklamunderlägg för en flaska eller ett glas Ett reklamunderlägg för en flaska eller ett glas
Underlägg, underlägg för en flaska eller glas. Alla högkvalitativa färgtryck. Underlägg, underlägg för en flaska eller glas. Alla högkvalitativa färgtryck.
Underlägg, underlägg för en flaska eller glas. Det undre lagret är 2 mm tjock kartong. Underlägg, underlägg för en flaska eller glas. Det undre lagret är 2 mm tjock kartong.

Gastronomiska bordstabletter av papper.


Under en tallrik, bricka, mugg, flaska, glas (underlägg) med eget tryck


Meny bordstablett för bordet, under tallriken, på brickan

Engångspappersunderlägg med tryckt meny för restauranger och barer är en praktisk lösning som skyddar bordet under måltiden. När som helst har kunden menyn tillgänglig utan att behöva störa personalen och slösa sin tid. Efter måltiden byts det billiga underlägget ut mot ett nytt, vilket också bidrar till bordets dekoration.

Underlägget kan designas i en stil som passar inredningen, med bibehållna färger och mönster. Pappret som används för att trycka underläggen är miljövänligt. För tryck av underlägg används obestruket papper (offset), som lätt absorberar fukt. Man kan även använda papper i ekostil i bruna färger; denna typ av papper, på grund av sin färg, utesluter färgtryck, så tryck görs endast i svart.

Sammanfattningsvis är engångspappersunderlägg med tryckt meny en bekväm, estetisk och miljövänlig lösning som ökar kundens komfort samt förbättrar funktionaliteten och utseendet på restaurangen eller baren.Underlägg typ underlägg för ett glas

Underläggsreklamunderlägg är hållbara och kan användas många gånger. Annonsytan är färgglad, folierad och botten är gjord av massiv kartong.

Printhub.pl Drukarnia Online