• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Wobbler, reklam kiwak i form av en rektangel med rundade hörn monterade. Wobbler, reklam kiwak i form av en rektangel med rundade hörn monterade.
Wobbler, reklam kiwak i form av en rektangel med rundade hörn Wobbler, reklam kiwak i form av en rektangel med rundade hörn
Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel
Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel
Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel
Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel Wobbler, reklam kiwak i form av en cirkel
Wobbler, stjärnformad reklamkiwak. Tryckeriet kan göra vilken form som helst av wobblern på kundens begäran. Wobbler, stjärnformad reklamkiwak. Tryckeriet kan göra vilken form som helst av wobblern på kundens begäran.
<strong>Exempel på PDF för utskrift av en kiwak</strong><br> P1. första sidan PDF - design med bakgrund.<br> P2. andra sidan PDF - skärlinje.<br> Exempel på PDF för utskrift av en kiwak
P1. första sidan PDF - design med bakgrund.
P2. andra sidan PDF - skärlinje.

Wobblers, reklam, butik och hylla kiwaki


Vad används reklamwobblers till?

Kiwaki är monterad i butikshyllor för att marknadsföra de visade varorna. Deras flexibla upphängning gör det möjligt för dem att böja sig på något sätt och återgå till sin ursprungliga position, tack vare vilket de inte orsakar besvär för butikens kunder.


Hur förbereder jag en grafisk design för utskrift av en rektangulär reklamkiwak?

Wobblerens grafiska design bör framställas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns till vänster i produktkonfiguratorn. Projektet som är klart för utskrift måste levereras i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativen i din ansökan). Vid design rekommenderar vi att du håller marginaler på minst 3 mm och vid en annan bakgrund än vit, blöder i 2 mm (formatet ökas med 2 mm på varje sida).


När det gäller en reklamwobbler med en annan form än en rektangel?

Designen bör förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att den första sidan har en kiwakdesign och den andra sidan har konturerna av det färdiga kiwakmönstret. Positionen för den skurna konturen på sidan två ska matcha designpositionen på sidan ett i PDF-dokumentet. Spara den färdiga reklamkiwakdesignen i PDF X-3-format. (kontrollera export till PDF-alternativ i din applikation).

Vad ska du göra om du inte har en design för att skriva ut en wobbler?

Du kan beställa en wobbler-design i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra den effektivt. Tidsfristen för genomförandet av kiwakprojektet bestäms individuellt och ingår inte i orderdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.

Vilka substrat används för att skriva ut wobblers?

Vi trycker hyllakiwaki på högkvalitativt mat 350g eller 250g krita papper, vilket säkerställer hög styvhet och utmärkt utskriftskvalitet. Med stora storlekar av kiwaki, t.ex. 150x150 mm, på grund av sin vikt, är det lämpligt att använda lättare papper - 250 g. Långa armar hanterar kanske inte 350 g pappersvikt bra. För stora och tunga wobblers finns det ett urval av styva aluminiumarmar. Med produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats kan du snabbt kontrollera skillnaderna i priset på utskrift på enskilda papper.


Hur skrivs reklamwobblers ut?

Som standard är wobblers tryckta i fullfärg Euroscale CMYK-paletten i högupplöst 2400 DPI, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska tecken i minsta detalj. Du kan beställa utskrifter i CMYK-färger från 100 stycken. Utskrift i speciella Pantone-färger som tillåter användning av bläck som guld, silver och andra som inte finns i CMYK-paletten är endast tillgängligt för stora serier (tiotusentals bitar).


Vilken storlek och form kan en reklamwobbler ha?

Med konfiguratorn på webbplatsen för vårt tryckeri kan du beställa en vanlig reklamwobbler i rund form eller din egen efter dina behov. Om en annan form väljs, bör mönstrets kontur placeras på andra sidan projektet. När du planerar storlek wobbler, ta hänsyn till dess vikt som härrör från reklamutrymmet och välj en stark arm för den.

Vilka förfiningar finns tillgängliga vid tryckning av reklamwobblers?

För att förbättra hyllkiwakens utseende kan du välja mellan ett antal alternativ för att förbättra dess utseende.

  • Matt yta / blank lack
  • Spotlackglans
  • Matt / glans / mjuk beröring
  • Hett tryck guld / silver och andra färger (metalliska spegeltryck)


Vad är tidsfristen och priset på tryckta reklamwobblare?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla fram ett individuellt beställningsdatum för utskrift av wobblers, om det behövs.

Om du har ytterligare frågor

Vänligen kontakta oss om de kiwaker som finns i vårt företag. Drukarnia Wobblerów väntar på dina frågor från 08:00 till 20:00 Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online