• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Urklipp, urklipp med eget tryck Urklipp, urklipp med eget tryck
Urklipp, pad med klämma, låsbar. Pennhållaren är töjbar. Urklipp, pad med klämma, låsbar. Pennhållaren är töjbar.
Pennhållaren i det stängda urklippet placeras på ryggraden och är töjbar. Pennhållaren i det stängda urklippet placeras på ryggraden och är töjbar.
Urklipp - ett urklipp med ett reklamtryck Urklipp - ett urklipp med ett reklamtryck

Klämmbrett - Clipboard

med eget tryck ✓logo ✓företagstryck ✓reklamtryck


Reklamklämmbrett: praktisk och mångsidig lösning

Ett reklamklämmbrett är inte bara ett praktiskt kontorsverktyg, utan även en effektiv reklambärare. Det är en produkt som fungerar utmärkt i olika situationer, från daglig användning på kontoret till marknadsförings- och reklamevenemang. Låt oss titta närmare på fördelarna och användningsmöjligheterna för detta praktiska klämmbrett.

Funktionalitet och Design

Klämmbrett med klämma är utformade med användarens bekvämlighet i åtanke. Den övre delen av klämmbrettet fungerar som stöd för papper, vilket håller dokumenten i en stabil position. Klämman säkrar dokumenten mot oavsiktlig förflyttning, vilket är särskilt användbart vid skrivning eller ritning.

Reklam och Marknadsföring

En av de största fördelarna med reklamklämmbrett är möjligheten till personalisering. Företag kan trycka sitt logo, slogan eller kontaktinformation på ytan. Detta är ett utmärkt sätt att bygga varumärkeskännedom bland kunder, affärspartners och anställda.

Användning på Kontoret

Vid daglig användning är ett klämmbrett ovärderligt. Det underlättar organiseringen av dokument samtidigt som det ger ett snyggt skrivbord. Det kan också användas för anteckningar, brev eller rapporter som kräver snabb tillgång och stabilt stöd.

Användning vid Konferenser och Utbildningar

Reklamklämmbrett används ofta vid konferenser, utbildningar och affärsmöten. De gör det lätt för deltagarna att anteckna information, och företagets logo på klämmbrettet ökar dess synlighet och blir ihågkommet av deltagarna.

Användbarhet vid Produkt- och Tjänstereklam

Klämmbrett kan vara ett effektivt verktyg i reklamaktioner. De är perfekta att dela ut på mässor, utställningar eller försäljningsställen som en praktisk och användbar reklampresent, vilket positivt påverkar varumärkets image.

Sammanfattning

Ett reklamklämmbrett är en mångsidig produkt som kombinerar funktionalitet med marknadsföringspotential. Tack vare personaliseringsmöjligheterna och den breda användningen i olika situationer, erbjuder det ovärderligt stöd både vid daglig kontorsanvändning och vid reklamevenemang. Investering i sådana klämmbrett kan ge många fördelar för varje organisation som strävar efter effektiv reklam och ökad varumärkeskännedom.


Hur tillverkas ett klämmbrett?

Ett klämmbrett tillverkas av 2 mm tjock massiv kartong, på vilken tryckta och laminerade pappersark limmas. Den yttre beläggningen är större och sträcker sig cirka 10-15 mm på varje sida, vilket skapar en ram. Detta förseglas sedan med en inre beläggning, vilket resulterar i en produkt med hög estetik. I den övre mitten monterar vi en förkromad klämma för att hålla papper. Våra produkter kännetecknas av hög estetik och kvalitet.


Hur förbereder man en design för tryckning av klämmbrett?

Designen för klämmbrettet ska förberedas i enlighet med måtten på den beställda produkten. Mall och beskrivning finns tillgängliga till vänster om produktkonfiguratorn. Vid designen bör en marginal på minst 10 mm beaktas och vid en annan bakgrund än vit - en utfall på 15 mm (formatet ökas med 15 mm på varje sida av designen). Den tryckfärdiga designen ska levereras i PDF X-3-format (kontrollera exportalternativen till PDF i ditt program).


Vilka tryckmöjligheter finns för klämmbrett?

  • Färgglada CMYK Euroskala (foton, grafik, logotyper, etc.)
  • Båda sidorna av klämmbrettet kan ha samma eller olika tryck
  • Laminering: glansig, matt eller soft touch
  • Förädlingar: glansig selektiv lack platt eller 3D, förgyllning, försilvring


Hur levererar vi klämmbrett?

  • Kurir (kartong)
  • Spedition (kartonger på pall)


Vilka fraktmetoder finns för klämmbrett?

  • Till beställaren.
  • Neutralt till slutkunden (beställaren = avsändaren).
Printhub.pl Drukarnia Online