• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Vi tillverkar elliptiska reklamställ av kartong för mottagare från Polen och utomlands. Vi tillverkar elliptiska reklamställ av kartong för mottagare från Polen och utomlands.
De utfällda stativen ser väldigt effektiva ut. De utfällda stativen ser väldigt effektiva ut.
En elliptisk 1800x600 mm kartongtotem med ett blankt laminat på ytan. En elliptisk 1800x600 mm kartongtotem med ett blankt laminat på ytan.
1800x500 mm elliptisk totem av kartong med glansigt laminat 1800x500 mm elliptisk totem av kartong med glansigt laminat
1800x600 mm elliptisk kartongtotem för T-mobile. Blank laminat. 1800x600 mm elliptisk kartongtotem för T-mobile. Blank laminat.
Reklamställ/totem i kartong med ficka för A5-foldrar Reklamställ/totem i kartong med ficka för A5-foldrar
Valfri ficka installerad i reklamställningen. Valfri ficka installerad i reklamställningen.
A5-ficka för broschyrer installerade i en reklamtotem av kartong A5-ficka för broschyrer installerade i en reklamtotem av kartong
2600x900 elliptisk totem hopvikt för transport 2600x900 elliptisk totem hopvikt för transport
Stativ 1800x500 hopvikt till hälften platt Stativ 1800x500 hopvikt till hälften platt
Stativets insida med en aktiv kolv. Stativets insida med en aktiv kolv.
Vikta stativ, liggande ovanpå varandra. Vikta stativ, liggande ovanpå varandra.
Reklamställningen har speciella spår som gör att den kan vikas. Reklamställningen har speciella spår som gör att den kan vikas.
Reklamställning med utställningshylla Reklamställning med utställningshylla

Totem, elliptiska stativ, displayer
✔ kartonger ✔ reklam ✔ på begäran


Kartongstativ är en fantastisk reklamskärm!
lätt, kompakt att transportera och lätt att fälla ut.


Du beställer från tillverkaren

Drukarnia Designer har många års erfarenhet av produktion av reklamställ i kartong. Våra produkter förfinas i detalj med hjälp av moderna digitala prototypprocesser. Bland mottagarna av våra produkter i landet och utomlands finns även välkända företag erkända runt om i världen. Vi gillar utmaningar, vi är flexibla när det gäller deadlines och vi är också kreativa i att göra ovanliga beställningar för våra kunders behov.


Vilka typer av elliptiska totemstativ tillverkar vi?

Grunderbjudandet inkluderar följande produkter från gruppen reklammontrar:

Fristående elliptiska kartongtotemer - dess inre struktur säkerställer dess perfekta stabilitet, så det kräver inga extra stativ . Denna produkt kan levereras med en ficka för broschyrer.

Fristående elliptiska totem med displayhylla - denna produkt låter dig presentera dina produkter live på en speciell hylla. Tryckeriet kan även tillverka en hylla i olika storlekar, samt hållare som gör att produkten kan fixeras permanent och förhindrar att den faller ut eller stölds.

Elliptiska reklamöverlägg för en butiksport - Denna produkt, när den placeras på en butiksgrind, ger ytterligare reklamutrymme utan att hindra dess grundläggande funktion.

Designer Printing House erbjuder kartongställ tillverkade på beställning, tillverkade enligt vårt standarderbjudande eller efter individuella kundbehov. Ett brett utbud och välutvecklade modeller som är användarvänliga och lätta att sätta upp.


Hur är reklamställ i kartong konstruerade?

Vi tillverkar kartongväskor av 350g styv kartong. Efter utvikning och bildande av en ellips stabiliseras stativet med kartong- eller kartongskjutare. Det finns 2 typer av strippor: aktiva och passiva. Den aktiva pushern är förbunden med gummiband till insidan av stativet, tack vare vilka själva stativet följer formen på ellipsen och stabiliserar sig i den. Stativet utrustat med den aktiva kolven fälls ut och fälls snabbare. Den passiva pushern levereras platt och måste formas och sedan sitta inuti den elliptiska stocken. Innan du sätter ihop stativet, ta bort de passiva stripparna. Med tanke på att kartongstativet vanligtvis bara fälls ut en gång, är den passiva pushern en tillräcklig lösning som har en positiv effekt på priset på produkten. Det hopfällda stativet är kompakt och lätt att transportera.

VIDEO som visar konstruktionen av ett reklamställ med en aktiv kolv.

Alternativt, i reklamställ av kartong, kan du installera en ficka för A6, A5, DL broschyrer. Fickan levereras platt, den ska vikas och monteras i totem.

VIDEO som visar hur man sätter ihop fickan.Hur trycks reklamstativ i kartong?

Vi trycker totem i offsetteknik. Offsettryck säkerställer högsta kvalitet och överträffar definitivt kvaliteten på utskrifter från bläckstrålemaskiner som vanligtvis används vid produktion av reklam. Som standard utförs trycket i fullfärg i Euroscale CMYK-standarden, vilket gör att du kan designa utan begränsningar.


Vi trycker de elliptiska stativen som standard på båda sidor med samma mönster - 1 motiv.
Valfritt kan trycket av elliptiska stativ/totemer vara olika på varje sida - 2 motiv.

Hur görs reklamstånden?

Stativets yta är obligatoriskt täckt med folielaminat. Du kan välja mellan: matt eller blank laminat. Glansigt laminat ökar kontrasten och färgmättnaden, medan det på grund av ljusreflektioner på exponeringsplatser med betydande belysning minskar annonsens läsbarhet. Matt laminat minskar kontrasten, försvagar färgernas intensitet och eliminerar helt ljusreflektioner, vilket säkerställer perfekt läsbarhet för annonsen.


Vilka storlekar på stativ finns i erbjudandet?

Erbjudandet inkluderar ett brett utbud av storlekar:

Utöver standardstorlekarna på elliptiska stativ är det möjligt att designa en individuell storlek.

VIDEO som visar den producerade standarden


Vad är sättet att leverera reklamstånd?

Som standard levererar vi elliptiska stativ / totem hopvikta, staplade ovanpå varandra på en pall.

Eventuellt finns möjlighet till konfektyr och icke-standardförpackning, samt märkning. Stativen kan förpackas individuellt i folie och dessutom märkas med självhäftande etiketter. Etiketter kan även innehålla streckkoder såväl som QR-koder. Alla detaljer ska överenskommas med tryckeriet.


Hur förbereder man en grafisk design för att trycka ett reklamställ?

Den grafiska designen av montern bör förberedas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockupen för projektet och dess beskrivning finns på vänstra sidan av produktkonfiguratorn. Projektet färdigt för tryck ska levereras i PDF X-3-format. Upplösningen på bilderna bör inte överstiga 200 DPI (kontrollera alternativen för export till PDF i din applikation). Vid design krävs minst 10 mm marginaler och, vid annan bakgrund än vit, 10 mm bleed (format ökat med 10 mm på varje sida)


Om du har ytterligare frågor

Om reklamställen tryckta i vårt företag, tillverkaren av kartongstativ "Drukarnia Designer" väntar på dina frågor från 08:00 till 20:00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor. Alla tekniska frågor ska riktas till en specialist direkt genom att ringa 601 501 502.
Printhub.pl Drukarnia Online