• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert

SLÄPPAR, REKLAMATIONSSTYRNINGAR

Grafisk design:

Ett PDF-projekt tillverkat i storleken på den beställda annonsen bör finnas för utskrift. Om du inte har en färdig reklambannerdesign förbereder vår grafiska studio professionellt det nödvändiga materialet till en liten avgift och serverar professionell kunskap och praktisk erfarenhet.

Kom ihåg att det inte är värt att beställa ett projekt till oprofessionella grafiska formgivare. Design är ofta en bråkdel av kostnaden för utskrift, riskera inte det, det är inte värt det! amatör grafisk designer kommer inte att täcka kostnaderna för omtryck ... Inte alltid vad jag kommer att visa på skärmen kommer att se samma ut efter utskrift, professionell design är ett komplext ämne, inte improvisation.


utförande:

Vi skriver ut reklambrädor i lösningsmedelsteknik med hög upplösning. Som underlag använder vi olika media som PVC, kammerskivor, plexiglas, kompositskivor och andra liknande produkter. Trycket är motståndskraftigt mot väderförhållanden och tål framgångsrikt flera år utanför. Dessutom kan vi skydda det med laminat för att ytterligare öka dess motståndskraft mot väderförhållanden och nötning.


format:

Full flexibilitet när det gäller att välja format för reklamtecken gör att varje klient kan välja rätt storlek för att passa hans behov. Vi använder modulär reklam för format som överstiger det maximala formatet för ett givet underlag. Kontrollera tillgängliga skivformat nedan innan du beställer. Under värderingen informerar systemet dig automatiskt när annonsen kommer att bestå av mer än ett element.

Kom ihåg när du utformar reklamskyltar använder du marginaler på några cm, placera inte viktiga detaljer i kanten.

substrat:

Vi använder olika media för produktion av reklamskyltar, de mest populära är:

PVC - (polyvinylklorid) eller PVC (polyvinylklorid) är en termoplastplast som vanligtvis används i nästan alla branscher. Ytkvalitet, resistens mot åldrande och lätthet är egenskaperna hos PVC som ett material för produktion av reklam. Skummade eller ythärdade PVC-plåtar är särskilt användbara som bärarlager för målning, självhäftande foliegrafik och skärmtryck.

Skumad PVC - har en porös inre struktur vilket gör det till ett ganska lätt material. När du väljer rätt tjocklek för styrelsens storlek är också tillräckligt styv. Ytterytan på skummade brädor är matt och har vanligtvis en delikat apelsinskalstruktur. De har vanligtvis inte UV-skydd och deras yta gult gul vid långvarig exponering.

Storlekar på tillgängliga paneler: 1220 x 3050, 1530 x 3050, 2030 x 3050 (mm)

PVC härdad - den har en slät och blank yta som liknar Plexiglas, den är UV-stabiliserad (färggaranti i flera år). Inuti har den samma struktur som skummad PVC.

Storlekar på tillgängliga plattor: 1500 x 3000, 1220 x 2440 (mm)

Hård PVC - Till skillnad från skummad PVC är materialet fast, utan porer (homogent) i hela tvärsnittet, mycket styvare och mycket tyngre, har en UV-stabiliserad yta (färggaranti under flera år).

Kammarpolypropylen - vit (ej transparent) kännetecknas av hög styvhet (jämförbar med kammarpolykarbonat), samtidigt som den har en låg specifik vikt, vilket underlättar montering och reducerar dess tid. Kammarplattor kan användas utomhus (de har UV-skydd). Lätt, billigt, stort - fördelarna med cellulära polypropenbrädor som reklammarknaden uppskattar.

Storlekar på tillgängliga kort: 5 mm - 2000 x 3000, 10 mm - 3000 x 6000 (mm)

DIBOND - Aluminiumkompositpaneler bestående av 0,3 mm aluminiumplåtbeläggning och polyetenfyllning. De kännetecknas av en perfekt slät yta och enastående styvhet och relativt låg vikt i förhållande till skikttjockleken. Mycket tåligt material, motståndskraftigt mot väderförhållanden, utmärkt både för produktion av brädor och rumsliga strukturer. Det låter dig skapa intressanta inomhusreklamapplikationer (inklusive prylar) Tillgängliga tjocklekar: 2 mm, 3 mm, 4 mm.

Storlekar på tillgängliga plattor: 4000 x 1500 (mm)


utskrift:

Med fullfärg kan du placera logoer, foton och grafik och ger obegränsade möjligheter när du utformar skyltar.

Skärpa - Skriv ut från en högupplösta lösningsmedelsmaskin med modulerad prickstorlek, skarpa mättade färger.

Färger - För att säkerställa färgkonsistensen hos allt tryckt material hos oss, tack vare specialutrustning, kunskap och mjukvara, har vi utvecklat våra egna färgprofiler för varje tryckunderlag. Genom att beställa en banderoll, broschyrer och inbjudningar (3 produkter tryckta i olika tekniker) blir du inte förvånad över skillnaderna i färger (baserat på våra kunders åsikter, detta problem uppstår i nästan varje tryckeri)

Kom ihåg att undvika att använda svarta texter med fyra komponenter (CMYK). Svart text, särskilt fin, bör ha en andel på 100% endast på den svarta kanalen. Se till att använda CMYK-färgpaletten istället för RGB när du utformar, annars kan utskriftseffekten vara annorlunda än väntat.


Valfri efterbehandling:

För att öka skyltans livslängd kan vi täcka den med transparent lack, ett extra lager skyddar grafiken med intensivt solljus.

deadline:

Rimliga tidsfrister med möjlighet att avsevärt förkorta dem mot en extra kostnad, om du har bråttom kommer vi att göra ett reklamtecken över en natt, och även inom några timmar finns information tillgängliga i beräkningsformuläret.

Kom ihåg att du bestämmer datum för utskrift, välj ett bekvämt datum från listan i beställningsformuläret.

Printhub.pl Drukarnia Online