• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Konvexa klistermärken, polyuretan - gul inte och förblir mjuka. Konvexa klistermärken, polyuretan - gul inte och förblir mjuka.
Exempel på klistermärkeformer som kan göras i denna teknik.<br> Hörnkurvens radie är minst 3 mm. Exempel på klistermärkeformer som kan göras i denna teknik.
Hörnkurvens radie är minst 3 mm.
<strong>Förbered PDF för klistermärkeutskrift</strong><br> P1. första sidan PDF - design med bakgrund.<br> P2. andra sidan PDF - skärlinje.<br> Förbered PDF för klistermärkeutskrift
P1. första sidan PDF - design med bakgrund.
P2. andra sidan PDF - skärlinje.
<strong>Teknisk förhandsvisning</strong><br> P1 + P2. resultat av överlappande PDF-sidor 1 och 2.<br> grön linje = trimruta<br> blå linje = blödningsområde<br> F. färdig produkt efter kapning<br> Teknisk förhandsvisning
P1 + P2. resultat av överlappande PDF-sidor 1 och 2.
grön linje = trimruta
blå linje = blödningsområde
F. färdig produkt efter kapning

Konvexa klistermärken - 3D-logotyp

Tack vare användningen av polyuretanharts istället för sämre epoxi blir våra klistermärken inte gula och förblir flexibla och motståndskraftiga mot väderförhållanden för alltid.

Vad är användningen av kupolformade klistermärken?

Denna produkt används bland annat i av tillverkare av dator, elektronik, hushållsapparater, elektronik, möbler, fönster, dörrar, trappor, rulljalusier, badrumsinredning, inom bilindustrin, samt en reklamgåva i form av en nyckelring, magnet eller klistermärke.


Vad kännetecknar en konvex klistermärke?

Konvexa klistermärken kan ha vilken form och grafik som helst. Den färdiga klistermärken är flexibel, har en tjocklek på cirka 2-3 mm och en vacker spegelglans. Konvexa klistermärken är motståndskraftiga mot mekaniska skador, UV-strålar och vatten, och de skadas inte vid kontakt med många kemiska ämnen. Det är verkligen en idealisk lösning för att effektivt skilja en företags logotyp, varumärke eller modell, lägger till ett exklusivt och unikt utseende, ökar det estetiska värdet och attraktiviteten hos produkten.


Hur produceras kupolformade klistermärken?

Vi tillverkar våra klistermärken på basis av bästa tillgängliga råmaterial, som är polyuretanharts. Polyuretanharts är ett mycket bättre material än det populärt använda epoxihartset. Oavsett om de är limmade på insidan eller utsidan förblir de elastiska för alltid och deras beläggning är färglös. Klistermärken av epoxiharts blir gula och hårda, har en tendens att spricka på ytan, men det här råmaterialet är mycket lättare att hantera, varför så många företag använder det oavsett dess stora brister i produktens senare estetik. Denna kortsiktiga entreprenörspolitik utsätter många mottagare för förlusten av det estetiska värdet på sina klistermärken, som skulle dekorera ofta allvarliga produkter (elektronik / hushållsapparater, elektroniska apparater etc.)

Printhub.pl Drukarnia Online