Präglade etiketter

  • Choose format / type of the product
Exempel på klistermärkeformer som är möjliga i denna teknik. <br> Hörnradie är minst 3 mm. Exempel på klistermärkeformer som är möjliga i denna teknik.
Hörnradie är minst 3 mm.
<strong>Förbereda PDF för utskrift av klistermärket</strong> <br> P1. första sidan PDF - design med bakgrund. <br> P2. andra sidan PDF - skärlinje. <br> Förbereda PDF för utskrift av klistermärket
P1. första sidan PDF - design med bakgrund.
P2. andra sidan PDF - skärlinje.
<strong>Teknisk förhandsvisning</strong> <br> P1 + P2. resultat av överläggning av PDF-sidor 1 och 2. <br> grön linje = beskärningsruta <br> blå linje = blödningsområdet <br> F. färdig produkt efter skärning <br> Teknisk förhandsvisning
P1 + P2. resultat av överläggning av PDF-sidor 1 och 2.
grön linje = beskärningsruta
blå linje = blödningsområdet
F. färdig produkt efter skärning

Konvexa klistermärken - 3D-logotyp


Varning! Våra klistermärken, tack vare användningen av polyuretanharts istället för underlägsen epoxi - blir inte gula och förblir elastiska och väderbeständiga för alltid.

Användning:

Denna produkt används bland andra av producenter av dator, elektronik, hushållsapparater, elektronik, möbler, fönster, dörrar, trappor, rullgardiner, badrumsinredning, i fordonsindustrin, samt en reklampresent i form av ett hänge, magnet eller klistermärke.


Produktbeskrivning:

Konvexa klistermärken kan ha valfri form och grafik. Det färdiga klistermärket är flexibelt, har en tjocklek på upp till ca 2-3 mm och en vacker spegelglans. Konvexa klistermärken är resistenta mot mekaniska skador, UV-strålar och vatten och skadas inte vid kontakt med många kemikalier. Det är verkligen en idealisk lösning för att effektivt skilja till exempel företagslogotyp, märke eller modell, lägger till ett exklusivt och unikt utseende, ökar produktens estetiska värde och attraktivitet.


utförande:

Vi tillverkar våra klistermärken baserade på det bästa tillgängliga råmaterialet, som är polyuretanharts, ett mycket bättre material än det mest använda epoxihartset. Oavsett om de är limmade inom eller utanför, kommer de att förbli flexibla för alltid och deras färglösa beläggning. Epoxihartsklistermärken blir gula och blir hårda, har en tendens att spricka på ytan, men detta råmaterial är mycket lättare att använda, så många företag använder det, oavsett betydande brister i produktens efterföljande estetik. Denna kortsiktiga policy hos entreprenörer utsätter många mottagare för att deras klistermärken förlorar det estetiska värdet, som skulle vara dekoration för ofta allvarliga produkter (elektronik / hushållsapparater, elektroniska apparater, etc.)

Printhub.pl Drukarnia Online