Omslagspapper med utskrift

  • Choose format / type of the product
Dekorativt omslagspapper med individuellt tryck. Dekorativt omslagspapper med individuellt tryck.
Dekorativt omslagspapper med individuellt logotryck Dekorativt omslagspapper med individuellt logotryck
Dekorativt omslagspapper med egen logotyp Dekorativt omslagspapper med egen logotyp
Provförpackningar gjorda med användning av tryckt förpackningspapper. Provförpackningar gjorda med användning av tryckt förpackningspapper.
Förpackningspapper med logotyp Förpackningspapper med logotyp

Inslagningspapper, omslagspapper, presentpapper, dekorativt papper med din egen logotyp, reklam, enstaka utskrift, på begäran


Applicering av kraftpapper

Dekorativt omslagspapper används ofta för förpackning av produkter i alla butiker, bryggfabriker, konfektyrprodukter och andra tillverkare.

Hur man förbereder en grafisk design för att skriva ut ditt eget omslagspapper

Förpackningens grafiska design bör framställas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Leverera den utskrivningsfärdiga designen i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation). Vid en annan bakgrund än vit blöder vid design 2 mm (format ökat med 2 mm på varje sida)

Vad ska du göra om du inte har ett projekt för att skriva ut omslagspapper?

Oroa dig inte, du kan beställa en kraftpappersdesign från vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra den effektivt. Tidsfristen för genomförandet av omslagspappersprojektet bestäms individuellt och ingår inte i det orderdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.

Vilka substrat används för utskrift av kraftpapper?

Vi trycker förpackningspapper på högkvalitativt matpapper med en vikt på 65 g. Detta papper kännetecknas av god plasticitet, volymetrisk fluffighet och är relativt ogenomskinligt trots sin låga basvikt. Papperet har en naturlig färg, det är mörkare än de populära träfria krita papper som används till exempel för tryckning av broschyrer.

Hur skriver vi ut kraftpapper?

Kraftpapper skrivs ut i ark upp till B1-format (1000x700 mm). Tryckeriet producerar inte papper som levereras i rullar. Som standard sker utskriften i hela Euroscale CMYK-paletten eller valfritt från Pantone-färger. Högupplöst 2400 DPI-utskrift gör att du kan reproducera foton, inskriptioner och logotyper i minsta detalj. Minsta beställning för kraftpapper är 100 ark.

Vilken storlek kan kraftpapper ha?

Med konfiguratorn på webbplatsen för vårt tryckeri kan du beställa omslagspapper i valfri storlek, högst 1000x700 mm.

Vad är ledtiden och priset på att skriva ut omslagspapper?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om en individuell beställningsdatum för utskrift av omslagspapper, om det behövs.


Hur levereras tryckt kraftpapper?

Beroende på storleken på omslagspapperet och den beställda kvantiteten levereras varorna i kartonger eller på en pall.


Om du har ytterligare frågor

om etiketter för kläder tryckta i vårt företag, vänligen kontakta oss. Metek Designer Printing House väntar på dina frågor från 08:00 till 20:00 Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online