• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
C5-kuvert med färgat företagstryck C5-kuvert med färgat företagstryck
C5 affärskuvert med ett heltäckande tryck. 5 mm vit marginal är obligatorisk. C5 affärskuvert med ett heltäckande tryck. 5 mm vit marginal är obligatorisk.
DL-kuvert med fönster och logotyptryck DL-kuvert med fönster och logotyptryck
DL-kuvert med ett fönster och en firmalogotyptryck DL-kuvert med ett fönster och en firmalogotyptryck

Tryckta kuvert

Vår verksamhet är inriktad på tryckning av kuvert. Vi trycker kuvert i olika format med modern teknologi som garanterar kompromisslös kvalitet och korta ledtider för uppgifterna. Vi trycker kuvert med eller utan fönster, i svart eller färg. Standardtryck utförs i CMYK-färgområdet, och för betydande upplagor på flera tusen används också Pantone-paletten. För din bekvämlighet använder vi enbart självhäftande kuvert med skyddsflikar som ger extra skydd. Vi trycker både från färdiga PDF-projekt och skapar anpassade projekt på beställning. På grund av tekniska skäl bör du behålla en marginal på 5 mm när du utformar kuvertet. Vi erbjuder tryck av variabla data, där varje kuvert kan ha en annan text. Tryck av variabla data kan vara till hjälp vid adressering, vilket kan spara mycket arbete. Tack vare modern digital teknik trycker vi kuvert från en upplaga av 50 stycken upp till tusentals. Om du har behov av variabel data förväntar vi oss att du levererar en fil i xlsx-format som innehåller nödvändiga variabler, ytterligare information finns nedan.

Letar du efter en pålitlig partner som kan ta hand om tryckning av dina kuvert? Vår firma erbjuder högkvalitativa trycktjänster som möter dina behov. Vi är specialiserade på kuverttryckning och använder modern teknologi för att garantera enastående resultat. Oavsett om du behöver kuvert i olika format, med eller utan fönster, i svart eller färg, kan vi ta hand om det åt dig. Vi erbjuder också anpassade projekt enligt dina önskemål, så att du kan få precis det kuvert du behöver. Våra självhäftande kuvert med skyddsflikar ger extra skydd och komfort, och vi kan trycka från färdiga PDF-projekt eller skapa anpassade projekt för dig. Vi erbjuder också tryck av variabla data, där varje kuvert kan ha en annan text. Med vår moderna digitala teknik kan vi trycka kuvert i en upplaga från 50 stycken upp till tusentals. Om du har behov av variabel data, kan du enkelt skicka oss en fil i xlsx-format med nödvändiga variabler.

Så om du letar efter högkvalitativ kuverttryckningstjänst, tveka inte att kontakta oss idag. Vi är här för att hjälpa dig att uppfylla dina behov och leverera enastående resultat varje gång.


Kuverttryck - vårt erbjudande

Vårt erbjudande innehåller flera typer av kuvert som kan dekoreras med vilket tryck som helst. Kuvert i många format, hela eller med ett fönster, öppnade uppifrån eller från sidan erbjuder många möjligheter till personlig anpassning. Allt du behöver göra är att förse oss med en grafisk fil så förbereder vi ett passande projekt åt dig.


Vad vinner du tack vare vårt erbjudande?

  • Personligt utseende av företagskuvert.

  • Utmärkt utskriftskvalitet.

  • Möjlighet att skriva ut i låg kvantitet - från 50 stycken.

  • Projekt för godkännande.

  • Snabb handläggningstid.

Vill du ge din företagskorrespondens en estetisk form? Kolla in vårt erbjudande om kuverttryck.


Adressera och anpassa kuvert

Tryckeriet erbjuder tryck av företagskuvert med logotyp och tryck av kuvert med variabel data (kuvertadressering).

Adresserade kuvert sparar mycket tid och pengar när du skickar vanlig korrespondens.
Den genomsnittliga kostnaden för att adressera 1000 kuvert varierar från PLN 50-100, vilket inte är en stor kostnad jämfört med det tråkiga manuella arbetet som skulle ta många timmar.


Adressering (personalisering) av tryckta kuvert är möjlig efter leverans tillsammans med beställningen för utskrift av adresserade kuvert XLSX-fil med mottagarnas data. Mottagarnas personuppgifter bör placeras i xlsx-filen på separata rader, och efterföljande kolumner för individuell adressdata accepteras.

Beskrivning av kolumnerna med personuppgifter i XLSX-filen

  • A - Företagsnamn
  • B - Namn och efternamn
  • C - Gata
  • D - Kod och stad
  • E - Land

På kuvert kommer de enskilda uppgifterna att skrivas ut i en kolumn.


Hur förbereder man ett projekt för att trycka kuvert?

Vi tar emot mönster för tryckeriets kuvert i PDF-format, förberedda i storleken på den beställda produkten. Mock-upen för projektet och dess beskrivning finns på produktkonfiguratorsidan. Vid design av affärskuvert bör en vit marginal på 5 mm beaktas. Om du inte har egen design för företagskuvert kan du beställa den från vårt tryckeri.


Har du ytterligare frågor, vänligen kontakta tryckeriet på tel 91 852 22 22

Printhub.pl Drukarnia Online