• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert

Tryckta kuvert

Bland de många kontorsverksamheterna spelar sändande företagskorrespondens en viktig roll. Förfrågningar, officiella brev och till och med enstaka julhälsningar - allt detta kräver användning av kuvert. Eftersom företagsägare lägger stor vikt vid detaljerna som påverkar företagets positiva image, ser de allt oftare till att kuverten är personliga . Detta har en positiv effekt på företagets image, och är samtidigt en utmärkt annons. Av denna anledning är estetiska tryckta kuvert extremt populära idag.

Skriva ut kuvert

Genom att skriva ut på kuvert kan du dekorera dem med företagets logotyp eller bokstäver. Tack vare detta är kuvertet personligt anpassat och du behöver inte manuellt lägga dina företagsuppgifter på det. Färgglada digitala utskrifter av hög kvalitet gör informationen perfekt synlig och utskriften kännetecknas av hög estetik, vilket leder till en positiv bild av företaget.

Skriva ut kuvert - vårt erbjudande

Vårt erbjudande innehåller flera typer av kuvert som kan dekoreras med valfritt tryck. Kuvert i många format, hela eller med ett fönster, öppet uppifrån eller från sidan, erbjuder många anpassningsalternativ. Allt du behöver göra är att förse oss med en grafisk fil så förbereder vi ett lämpligt projekt för dig.


Vad kommer du att vinna tack vare vårt erbjudande?

  • Personligt utseende på företagskuvert.

  • Perfekt utskriftskvalitet.

  • Låg volymutskrift möjlig - från 50 stycken.

  • Design för godkännande.

  • Snabb leveranstid.

Vill du ge din företagskorrespondens en estetisk form? Kolla in vårt erbjudande om kuvertutskrift.


Erbjudande för utskrift av kuvert

Tryckeriet erbjuder utskrift av företagskuvert med logotyp och utskrift av kuvert med variabel data (adresserande kuvert).

Adresserade kuvert sparar mycket tid och pengar när du skickar systematisk korrespondens.
Den genomsnittliga kostnaden för att adressera 1000 kuvert sträcker sig från 50-100 PLN, vilket inte är en stor kostnad jämfört med det tråkiga manuella arbetet som skulle ta många timmar.


Hur förbereder man ett projekt för tryckbolagens kuvert?

Vi accepterar mönster för tryckföretagens kuvert i PDF -format beredda i storleken på den beställda produkten. Mockupen för projektet och dess beskrivning finns på produktkonfiguratorsidan. En 5 mm vit marginal ska användas vid utformning av brevhuvudkuvert. Om du inte har en egen design för företagens kuvert kan du få det gjort av vårt tryckeri.


Hur skrivs affärskuvert ut?

Företagens kuvert trycks i fullfärgad CMYK -färg i Euroscale. Specialfärger från Pantone -mönsterboken finns på specialbeställning från minst 3000 stycken.


Vilka kuvert skriver vi ut på?

Beroende på storleken på brevhuvudkuvertet har papperet ett gram i intervallet 75 g till 90 g. På särskild begäran tillhandahåller tryckeriet också kuvert med ökad grammatik, t.ex. 120 g. Om du behöver företagskuvert som inte är standard, kontakta tryckeriet för att kontrollera tillgängligheten.


Vilken metod för stängning är de erbjudna företagens kuvert?

Företagskuvert levereras med en remsa som säkrar limmet , efter att bandet brutits fastnar kuvertet. Vi skriver inte ut självhäftande kuvert utan säkerhetsremsa.


Adressering och anpassning av företagens kuvert

Adressering (anpassning) av utskrivna kuvert är möjligt efter leverans med beställning för utskrift av adresserade kuvert i XLSX -filen med adressaternas uppgifter inkluderade. Personuppgifterna för adressaterna bör placeras i xlsx -filen i separata rader och lägga till efterföljande kolumner till enskilda adressdata.

Beskrivning av kolumner med personuppgifter i XLSX -filen

  • A - Företagsnamn
  • B - Namn och efternamn
  • C - Gata
  • D - Postnummer och stad
  • E - Land

Individuella data skrivs ut i en kolumn på kuverten.

Om du har ytterligare frågor, kontakta tryckeriet, tel. 91 852 22 22

Printhub.pl Drukarnia Online