Säkerhetsdekaler

  • Choose format / type of the product
Synlig effekt av att fästa den självhäftande dekalen Synlig effekt av att fästa den självhäftande dekalen
Exempel på användning av säkerhetsdekaler Exempel på användning av säkerhetsdekaler
De självhäftande garantitätningarna kan enkelt tas bort från arket som de levereras på. De självhäftande garantitätningarna kan enkelt tas bort från arket som de levereras på.
Självhäftande garantitätning efter ett försök att lossna Självhäftande garantitätning efter ett försök att lossna
Vi levererar självhäftande tätningar av klistermärken på A4-ark Vi levererar självhäftande tätningar av klistermärken på A4-ark
<strong>Utskrivbart PDF-exempel på klistermärket</strong><br> P1. första sidan PDF - design med bakgrund.<br> P2. andra sidan PDF - skärlinje.<br> Utskrivbart PDF-exempel på klistermärket
P1. första sidan PDF - design med bakgrund.
P2. andra sidan PDF - skärlinje.

MÄRKNINGAR
självhäftande garantitätningar,
säkerhetsdekaler.

Vad är användningen av självhäftande garantitätningar?

Säkerhetsdekaler används ofta i många branscher. Datorer, mobiltelefoner, all elektronisk utrustning, kasinon, stormarknader, diskar, biljetter, vadutrustning, anläggningstillgångar, var du än behöver skydd mot obehörig öppning, användning eller till och med utbyte av utrustning. Tack vare garantitätningarna kommer du att undvika onödiga problem och kostnader. Garantitätningar kan ha vilken form och storlek som helst, så att du enkelt kan anpassa dem efter dina behov.


Vilka substrat används för att skriva ut garantimärken?

Garantera självhäftande tätningar trycks på en speciell folie som inte kan tas bort helt efter klibbning och torkning. Varje försök att ta bort förseglingen får folien att smula och förhindrar att den fastnar igen utan synligt spår. Folien som vi använder leder inte elektricitet, så de klistras framgångsrikt direkt på elektroniska kort.


Hur skrivs garantitätningarna ut?

Utskriften sker i svart eller färgpalett i 2400 DPI med hög upplösning, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska tecken i minsta detalj. Utskriften sker i ark, så vi levererar också färdiga förseglingar på A4- eller A3-ark. Genom att skära ytan på folien kan du enkelt dra av klistermärkena och ta hand om biten.


Vilken storlek och form kan en garantimärke ha?

Med konfiguratorn på tryckeriets webbplats kan du beställa garantitätningar i alla storlekar och former. Etiketter kan vara rektangulära med raka eller runda hörn och har också en annan form beroende på kundens behov.


Vilka är möjligheterna med unik märkning av garantimärken?

Varje säkerhetsklistermärke / försegling kan ha olika koder för registerföringsändamål. Numreringen kan vara sekventiell, t ex från 0001 till 1000, digital eller i form av en streckkod. Självhäftande tätningar kan också märkas på ett ovanligt sätt, t.ex. alfanumeriska. I detta fall krävs det att du tillhandahåller en XLS-fil som innehåller enskilda koder i den första kolumnen i raden nedanför raden.


Vad är tidsfristen för utskrift av klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om en individuell beställningsdatum för utskrift av etiketter om det behövs.


Hur man förbereder en grafisk design för utskrift av en garantitätning
rektangulär?

Klistermärket ska utformas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Vid utformningen bör marginalerna på minst 1 mm bibehållas och, i fallet med en annan bakgrund än vit, en avblödning på 2 mm (formatet ökas med 2 mm på varje sida). Leverera den utskriftsklara designen i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur förbereder jag en grafisk design för att trycka garantitätningar i en annan form än en rektangel?

Designen bör förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att tätningsdesignen är på första sidan och tätningsformens kontur är på den andra sidan . Skärkonturens position på andra sidan ska motsvara placeringen av tätningen på första sidan i PDF-dokumentet. Ge en tryckklar design för garantiförsegling i PDF X-3-format. (kontrollera export till PDF-alternativ i din applikation)


Vad ska du göra om du inte har en egen garantitätning för utskrift?

Du kan beställa tätningsdesignen i vårt tryckeri och välja den från färdiga mallar som finns i produktkonfiguratorn. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och material som gör att vi kan utföra den effektivt. Datumet för etikettdesignen ställs in individuellt och ingår inte i det orderuppfyllningsdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.


Om du har ytterligare frågor

Vänligen kontakta oss angående garantiklisterna som är tryckta i vårt företag. Plomb Designer Printing House väntar på dina frågor från 08:00 till 20:00 Kontakta oss, vi svarar gärna på alla dina frågor.


Printhub.pl Drukarnia Online