• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Synlig effekt av att fästa det självhäftande klistermärket Synlig effekt av att fästa det självhäftande klistermärket
Exempel på användning av säkerhetsdekaler Exempel på användning av säkerhetsdekaler
De självhäftande garantitätningarna kan enkelt tas bort från arket som de levereras på. De självhäftande garantitätningarna kan enkelt tas bort från arket som de levereras på.
Självhäftande garantitätning efter ett försök att dra av sig Självhäftande garantitätning efter ett försök att dra av sig
Vi levererar självhäftande tätningstyp på A4-ark Vi levererar självhäftande tätningstyp på A4-ark
<strong>Exempel på PDF för utskrift av klistermärket</strong><br> P1. första sidan PDF - design med bakgrund.<br> P2. andra sidan PDF - skärlinje.<br> Exempel på PDF för utskrift av klistermärket
P1. första sidan PDF - design med bakgrund.
P2. andra sidan PDF - skärlinje.

MÄRKNINGAR
självhäftande garantitätningar,
säkerhetsdekaler.


Vad är användningen av självhäftande garantitätningar?

Säkerhetsdekaler används ofta i många branscher. Datorer, mobiltelefoner, all elektronisk utrustning, kasinon, stormarknader, diskar, biljetter, vadhållningsutrustning, anläggningstillgångar, var du än behöver skydd mot obehörig öppning, användning eller till och med utbyte av utrustning. Tack vare garantitätningarna undviker du onödiga problem och kostnader. Garantitätningar kan ha vilken form och storlek som helst, så att du enkelt kan anpassa dem efter dina behov.


Vilka substrat används för att skriva ut garantimärken?

Garantera självhäftande tätningar trycks på en speciell folie som inte kan tas bort helt efter klibbning och torkning. Varje försök att ta bort tätningen får folien att smula och förhindrar att den fastnar igen utan synligt spår. Folien som vi använder leder inte elektricitet, därför limmas de framgångsrikt direkt på elektroniska kort

Hur skrivs garantitätningarna ut?

Utskriften sker i svart eller färgpalett i 2400 DPI med hög upplösning, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska skyltar i minsta detalj. Utskriften sker i ark, så vi levererar också färdiga förseglingar på A4- eller A3-ark. Genom att skära ytan på folien kan du enkelt dra av klistermärkena och ta hand om biten.

Vilken storlek och form kan en garantimärkning ha?

Med konfiguratorn på tryckeriets webbplats kan du beställa garantitätningar i alla storlekar och former. Etiketter kan vara rektangulära med raka eller runda hörn och har också en annan form beroende på kundens behov.


Vilka är möjligheterna med unik märkning av garantimärken?

Varje säkerhetsklistermärke / försegling kan ha en annan kod för att registrera. Numreringen kan vara sekventiell, t.ex. från 0001 till 1000, digital eller i form av en streckkod. Självhäftande tätningar kan också märkas på ett ovanligt sätt, t.ex. alfanumeriska. I det här fallet krävs det att du tillhandahåller en XLS-fil som innehåller enskilda koder i den första kolumnen på raden nedanför raden.


Vad är tidsfristen för utskrift av klistermärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om ett enskilt orderdatum för utskrift av etiketter vid behov.


Hur förbereder jag en grafisk design för utskrift av en rektangulär garantitätning?

Klistermärket ska utformas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns till vänster i produktkonfiguratorn. Vid utformningen bör marginalerna på minst 1 mm bibehållas och, i fallet med en annan bakgrund än vit, en blödning på 2 mm (formatet ökas med 2 mm på varje sida). Leverera den färdiga designen i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur förbereder jag en grafisk design för utskrift av garantitätningar i en annan form än en rektangel?

Designen bör förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att tätningsdesignen är på första sidan och tätningsformens kontur är på andra sidan . Placeringen av skärkonturen på andra sidan ska motsvara placeringen av förseglingen på första sidan i PDF-dokumentet. Ge en utskriftsklar design för garantiförsegling i PDF X-3-format. (kontrollera export till PDF-alternativ i din applikation)Vad ska jag göra om du inte har en egen garantitätning för utskrift?

Du kan beställa tätningsdesignen i vårt tryckeri och välja den från färdiga mallar som finns i produktkonfiguratorn. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och material som gör att vi kan utföra den effektivt. Datumet för etikettdesignen ställs in individuellt och ingår inte i det orderdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.Om du har ytterligare frågor


Vänligen kontakta oss angående garantiklisterna som är tryckta i vårt företag. Plomb Designer Printing House väntar på dina frågor från kl. 08.00 till 20.00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.
Printhub.pl Drukarnia Online