• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Skriva ut en reklambanner Skriva ut en reklambanner
Frontbelyst reklambanner 510g monterad mellan stolpar Frontbelyst reklambanner 510g monterad mellan stolpar
Frontbelyst 510g reklambanner monterad på en byggnad Frontbelyst 510g reklambanner monterad på en byggnad
Frontbelyst reklambanner 510g monterad på en kran Frontbelyst reklambanner 510g monterad på en kran

Banderoller och reklamnät
✓design ✓tryck

Banner grafisk design:

För utskrift av banderoller och maskor accepterar vi design i JPG CMYK-format med en upplösning på 100 DPI.

Om du inte har en färdig bannerdesign, kommer vår grafiska studio att förbereda det nödvändiga materialet och förse det med professionell kunskap och praktisk erfarenhet.

Utskrift av banner:

Fullfärg låter dig placera företagslogotyper, foton och grafik och ger dig obegränsade möjligheter när du designar en banner.

Färger - vi använder lämpliga färgprofiler för varje medium som vi trycker bannern på, tack vare vilka färgerna återges korrekt.


Vilka format har tryckta banners?

Ett brett urval av annonsbannerformat gör att varje kund kan välja rätt storlek för sig själv. Upp till flera meter bred och flera meter lång utan fogar.

När du designar en banderoll, kom ihåg att använda marginaler på några cm och placera inte viktiga detaljer nära kanten.

Vilka medier används för att skriva ut banderoller?

Vi använder olika media för att skriva ut reklambanners, beroende på applikation.

Frontlit - Designad för enkelsidig utskrift. Den är gjord av PVC-belagd polyesterväv. Mycket hög rivhållfasthet. Använd som reklammedium upplyst från utsidan (tryckt sida) med dagsljus eller artificiellt ljus. Individuella remsor av frontbelyst kan sammanfogas genom svetsning, vilket skapar en yta med dimensioner begränsade endast av styrkan hos banderollens stödjande struktur eller möjligheterna att montera den.

Bakgrundsbelyst - är ett vinylmaterial som överför och sprider ljus. Designad för "bakbelysning" behåller den samma visuella egenskaper som frontbelyst under dagen. Genom lämplig design kan du uppnå en dag/natt-effekt - d.v.s. bilden som ses under dagen och på natten när bannern är upplyst kompletteras med ytterligare element. Bakgrundsbelyst kan sammanfogas för att bilda större ytor med hjälp av specialgjorda svetsfogar - osynliga vid bakgrundsbelysning.

Blockout - Material avsett för inomhus- och utomhusbruk där grafiken är dubbelsidig och inte kan överlappa Det kan också användas för att mörka hotell- eller kontorsrum, lämpligt för utskrift av dubbelsidiga reklambanderoller, vilket eliminerar synlighet framifrån och bakifrån i intensivt. solljus.

Mesh - Mesh avsett för stora och mycket stora reklamytor (flera hundra till tusentals kvadratmeter) eller för platser där användningen av en full bärstruktur kan skada den bärande strukturen eller till och med slita av banderollen på grund av vinden. Används framgångsrikt som skydd för byggnadsställningar under renoveringar av byggnader. Nätet tillverkas i ett brett spektrum av densiteter, vilket möjliggör optimalt val av materialet för den avsedda användningen.

Banner leverans

På grund av deras stora dimensioner viks reklambanners många gånger. Som ett resultat av vikning uppstår rynkor när de vecklas ut. Efter att ha vikat ut och sträckt ut banderollen på displayytan försvinner rynkorna efter några dagar.

Printhub.pl Drukarnia Online