Banderoller

  • Choose format / type of the product
Reklam banner utskrift Reklam banner utskrift
Frontbelyst 510g reklambanner monterad mellan stolparna Frontbelyst 510g reklambanner monterad mellan stolparna
Frontbelyst 510g reklambanner monterad på byggnaden Frontbelyst 510g reklambanner monterad på byggnaden
Frontbelyst reklambanner 510g monterad på en kran Frontbelyst reklambanner 510g monterad på en kran

Annonsering av banderoller och maskor ✓design ✓ utskrift

Banner grafisk design:

För utskrift av banderoller och maskor accepterar vi mönster i JPG CMYK-format med en upplösning på 100 DPI.

Om du inte har en färdig bannerdesign förbereder vår grafiska studio det nödvändiga materialet med professionell kunskap och praktisk erfarenhet.

Bannerutskrift:

Fullfärg låter dig placera logotyper, foton och grafik och ger dig obegränsade möjligheter när du utformar en banner.

Färger - vi använder lämpliga färgprofiler för varje medium som vi skriver ut bannern på, tack vare vilka färgerna återges korrekt.


Format för tryckta banderoller:

Ett brett utbud av bannerannonsformat gör att varje kund kan välja rätt storlek för sig själv. Upp till flera meter breda och flera meter långa.

Kom ihåg att använda marginaler på några cm när du utformar en banner, placera inte viktiga detaljer i kanten.

Media som används för att skriva ut banderoller:

Vi använder olika media för att skriva ut reklambannrar, beroende på applikation, de mest populära är:

Frontbelyst - Designad för ensidig utskrift. Den är gjord av PVC-belagd polyester. Mycket hög rivhållfasthet. Användning som ett reklammedium upplyst från utsidan (tryckt sida) med dagsljus eller konstgjort ljus. Enskilda remsor av frontlite kan sammanfogas genom svetsning, vilket skapar en yta med dimensioner som endast begränsas av styrkan hos bannerens stödkonstruktion eller möjligheterna att fästa den.

Bakgrundsbelyst - är ett vinylmaterial som överför och sprider ljus. Designad för "bakbelysning" under dagen har den samma visuella egenskaper som frontbelysning. Genom lämplig design kan du få dag / natt-effekten - det vill säga bilden som ses under dagen, på natten när bannern tänds, kompletteras med ytterligare element. Bakgrundsbelysning kan sammanfogas till större ytor med specialgjorda svetsar - osynliga när de är upplysta.

Blockout - Ett material som är avsett för intern och extern användning, där grafiken är dubbelsidig och inte kan tränga igenom. Det kan också användas för att göra hotell- eller kontorsrum mörkare, lämpligt för att skriva ut reklambanderoller på båda sidor, vilket eliminerar framsidan till baksidan i intensivt solljus.

Mesh - Nätet är avsett för stora och mycket stora reklamytor (flera hundra till tusentals kvadratmeter) eller för platser där användningen av bärarens hela struktur kan skada stödstrukturen eller till och med bryta bannern genom vindens verkan. Det används framgångsrikt som byggnadsställ vid renovering av byggnader. Nätet tillverkas i ett brett spektrum av densiteter, vilket möjliggör ett optimalt val av material till destinationen.

Printhub.pl Drukarnia Online