Självkopierande block

  • Choose format / type of the product
Färgtryckt kolfritt block Färgtryckt kolfritt block
Färgtryckt kolfritt block Färgtryckt kolfritt block
Kolkopia tryckt i svart Kolkopia tryckt i svart
Kopieringsplattan är limmad på ett sätt som gör det enkelt att riva sidorna Kopieringsplattan är limmad på ett sätt som gör det enkelt att riva sidorna
Längst ner på blocket finns en kartong som stelnar blocket. Längst ner på blocket finns en kartong som stelnar blocket.
Kolfritt block tryckt i Pantone-färger Kolfritt block tryckt i Pantone-färger

Utskrifter, självkopierande block
✔ anpassad utskrift ✔CMR ✔ med logotyp.

Vad är användningen av koldioxidfria block / former?

bokföring, lager - bekräftelse på mottagande och frigivning av varor, uthyrning, transport - CMR-utskrifter, alla typer av utskrifter som kräver en kopia och registerkontroll. När du skriver en gång får du rätt antal kopior.


Hur förbereder jag ett projekt för kolfritt tryck?

För utskrift av självkopierande block bör ett projekt i PDF-format tillhandahållas, i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Vid design rekommenderar vi att du använder marginaler på minst 10 mm. Tryckeriet kan designa ett block eller en form enligt det angivna mönstret eller beställarens skiss.


Vilka koldioxidblock blockerar vi?

Homogena kopieringsblock - 100 identiska ark i 1 block, vitt papper . Denna typ av kolfritt block är universellt, om du placerar en papp på rätt plats får du valfritt antal kopior.


Kopieringsblock original + 1 kopia - 50 uppsättningar / 100 ark i 1 block, två färger papper alternerande . Kopieringsblock original + 1 kopia skrivs ut i en kombination av vitt papper (original) + färgat papper (kopia) . Kopiorna kan vara gula, rosa, blåa, gröna.


Kopiering blockerar original + 2 kopior - 33 uppsättningar / 99 ark i 1 block, tre färger papper alternerar . Kopieringsblock original + 2 kopior skrivs ut i en kombination av vitt papper (original) + 2x färgat papper (kopia). Kopiorna kan vara gula, rosa, blåa, gröna.


Kopiering blockerar original + 3 kopior - 25 uppsättningar / 100 ark i 1 block, fyra färger papper alternerar . Kopieringsblock - original + 3 kopior skrivs ut i en kombination av vitt papper (original) + 3x färgat papper (kopia). Kopiorna kan vara gula, rosa, blåa, gröna.

Vilket format på det självkopierande blocket kan göras?

Tryckeriet erbjuder ett brett urval av standardstorlekar i koldioxidkopior som A4, A5, A6, DL eller anpassad. För din bekvämlighet erbjuder produktkonfiguratorn som är tillgänglig på tryckeriets webbplats möjligheten att definiera vilket blockformat som helst efter beställarens diskretion. När du skapar ett icke-standardiserat blockformat för att få ett gynnsamt pris bör du ta hänsyn till delningen av ett A4-papper.

Hur skriver vi ut kolfria block?

Vi trycker koldioxidfria block / utskrifter i svart och dess nyanser eller i färg på kolfritt papper med en vikt på 80-60 g beroende på dina behov. Standardutskrift utförs på ena sidan. Med produktkonfiguratorn kan du beställa block med sidor tryckta på båda sidor. När det gäller vanliga block på vitt papper, kommer övertrycket att visas korrekt. När det gäller utskrifter (original + kopia) där kopieringspappret är annat än vitt, blir utskriftsfärgerna felaktiga. Till exempel kommer ett blått tryck på en gul kopia att ge den resulterande gröna färgen, marinblå på en rosa etc. Om du är osäker, kontakta tryckeriet.

Hur sammanfogas sidorna i blocket?

Självkopierande block limmas på den korta eller långa sidan, 100 ark vardera. Det mjuka limet som används gör att du enkelt kan riva sidorna utan att riskera att riva dem. Botten på varje kolfritt block är förstärkt med kartong. I produktkonfiguratorn kan du välja en extra kartong - en skrivplatta, som vi fäster som en andra kartong längst ner i blocket. Det låter dig separera de ifyllda arken från resten av den tomma delen av dupliceringsblocket.

Vilka är de extra alternativen i Copy Blocks?

  • 2 eller 4 hål för ett bindemedel, vi borrar dem med jämna mellanrum för att placera sidorna i ett bindemedel.
  • numrering av enskilda ark med en unik alfanumerisk eller streckkod
  • en extra kartong som skrivavstånd (den är limmad på blockets botten)

Variabel unik kod på varje kolkopia

Enskilda sidor i det koldioxidfria blocket kan markeras unikt, vilket gör att du kan kontrollera dokumenten. Tryckeriet möjliggör användning av sekventiell numrering av självkopierande utskrifter, t.ex. från 1 till 1000, märkning med en unik alfanumerisk kod samt markering med streckkod, vilket avsevärt påskyndar införandet av numrering med hjälp av en skanner. Numrering kan göras i uppsättningar (originalet och kopian har samma kod) eller individuellt (varje ark har en annan kod). Koden kan placeras var som helst på koldioxidfritt tryck.

Möjligheten att använda funktionerna för numrering, märkning och kodning av självkopierande utskrifter finns i vår produktkonfigurator.

Vid ovanliga lösningar, vänligen kontakta oss .

Printhub.pl Drukarnia Online