• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Block - självkopierande, tryckt på begäran, original + 2 exemplar, i svart Block - självkopierande, tryckt på begäran, original + 2 exemplar, i svart
Självkopierande formulär för webbplatsen. Självkopierande formulär för webbplatsen.
Kuddar, självkopierande tryck, original + 2 kopior, svartvitt Kuddar, självkopierande tryck, original + 2 kopior, svartvitt
Kopiera block numrerade med set (original + kopia) Varje ark i uppsättningen har samma nummer. Numreringen kan vara sekventiell, digital eller i form av en streckkod Kopiera block numrerade med set (original + kopia) Varje ark i uppsättningen har samma nummer. Numreringen kan vara sekventiell, digital eller i form av en streckkod
Självkopierande blanketter numrerade i set (original + kopia) Vart och ett av arken som utgör en uppsättning har samma nummer. Numrering kan vara sekventiell digital eller sekventiell i form av en streckkod, vilket möjliggör snabbare identifiering av dokument med hjälp av en skanner. Självkopierande blanketter numrerade i set (original + kopia) Vart och ett av arken som utgör en uppsättning har samma nummer. Numrering kan vara sekventiell digital eller sekventiell i form av en streckkod, vilket möjliggör snabbare identifiering av dokument med hjälp av en skanner.
Kopiering av kontrakt i form av en anteckningsbok för biluthyrningsföretag. Färgomslag + interiör självkopierande original + kopia. Kopiering av kontrakt i form av en anteckningsbok för biluthyrningsföretag. Färgomslag + interiör självkopierande original + kopia.
Självkopierande kort inklistrade i en anteckningsbok gör det enkelt att riva ut utan att skadas. Självkopierande kort inklistrade i en anteckningsbok gör det enkelt att riva ut utan att skadas.
Lagret av mjukt lim gör det lätt att riva arken ur blocket. Lagret av mjukt lim gör det lätt att riva arken ur blocket.
CMR-utskrifter har lämplig ordning på färgerna på arken i blocket CMR-utskrifter har lämplig ordning på färgerna på arken i blocket

Vi trycker block, självkopierande tryck
✔CMR ✔KP ✔ alla formulär på begäran.


Förtryckta självkopierande blanketter

✔ egna

✔ företag

✔ företagslogotyp

✔ numrering

✔ streckkod

✔ med qr-koden

Vad är användningen av självkopierande block/former?

bokföring, lager - bekräftelse på mottagande och frigivning av varor, uthyrning, transport - CMR-utskrifter, alla typer av kopior som kräver kopia och registerkontroll. När du skriver en gång får du rätt antal exemplar.


Hur förbereder man ett projekt för självkopierande utskrift?

För utskrift av självkopierande block bör ett projekt i PDF-format tillhandahållas, gjort i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Vid design rekommenderar vi att man använder marginaler på minst 10 mm. Tryckeriet får formge ett block eller en blankett efter det angivna mönstret eller beställarens skiss.


Vilka karbonkopior skiljer vi åt?

Homogena kopieringsblock - 100 identiska ark i 1 block, vitt papper . Denna typ av självkopierande block är universell, att lägga en kartong på rätt plats ger dig hur många kopior som helst.


Kopieringsblock original + 1 kopia - 50 set / 100 ark i 1 block, två färger papper omväxlande . Kopieringsblock original + 1 kopia trycks i en kombination av vitt papper (original) + färgat papper (kopia) . Kopiorna kan vara gula, rosa, blå, gröna.


Kopieringsblock original + 2 kopior - 33 set / 99 ark i 1 block, tre färger papper omväxlande . Kopieringsblock original + 2 kopior trycks i en kombination av vitt papper (original) + 2x färgat papper (kopia). Kopiorna kan vara gula, rosa, blå, gröna.


Kopieringsblock original + 3 kopior - 25 set / 100 ark i 1 block, fyra färger papper omväxlande . Kopieringsblock original + 3 kopior trycks i en kombination av vitt papper (original) + 3x färgat papper (kopia). Kopiorna kan vara gula, rosa, blå, gröna.

Vilket kopieringsblocksformat kan du göra?

Tryckeriet erbjuder ett brett urval av standardstorlekar för karbonkopior som A4, A5, A6, DL eller anpassade. För din bekvämlighet erbjuder produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats möjlighet att definiera vilket blockformat som helst efter beställarens gottfinnande. När du skapar ett icke-standardiserat blockformat för att få ett förmånligt pris, bör du ta hänsyn till uppdelningen av ett A4-papper.

Hur skriver vi ut självkopierande block?

Vi trycker självkopierande block/tryck i svart och dess nyanser eller i färg på självkopierande papper med en vikt på 80-60g beroende på dina behov. Standardutskrift utförs på ena sidan. Produktkonfiguratorn låter dig beställa block med sidor tryckta på båda sidor. Vid vanliga block på vitt papper blir färgutskriften korrekt. Vid utskrifter (original + kopia) där kopieringspapperet är annat än vitt blir utskriftsfärgerna felaktiga. Till exempel kommer ett blått tryck på en gul kopia att ge resultatet en grön färg, marinblått på en rosa, etc. Kontakta tryckeriet om du är osäker.

Hur sammanfogas sidorna i blocket?

Självkopierande block limmas på kort- eller långsidan, 100 ark vardera. Det mjuka limmet som används gör det lätt att riva av sidorna utan risk att de slits sönder. Botten av varje självkopierande block är förstärkt med kartong. I produktkonfiguratorn kan du välja en extra kartong - en skrivplatta, som vi fäster som en andra kartong i botten av blocket. Det låter dig separera de ifyllda arken från resten av den tomma delen av dupliceringsblocket.

Vilka ytterligare alternativ finns i Copy Blocks?

  • 2 eller 4 hål för en pärm, vi borrar dem med jämna mellanrum som gör att du kan lägga sidorna i en pärm.
  • numrering av enskilda ark med en unik alfanumerisk eller streckkod
  • en extra kartong som skrivdistans (den är limmad på botten av blocket)

Variabel unik kod på varje karbonkopia

De enskilda sidorna i det självkopierande blocket kan märkas på ett unikt sätt, vilket gör att du kan kontrollera dokumenten. Tryckeriet möjliggör att numrering av självkopierande utskrifter kan användas på olika sätt.

  • Sekventiell numrering, t.ex. från 1 till 1000
  • Alfanumerisk kod - kombinationer av siffror och bokstäver.
  • Streckkod, vilket avsevärt påskyndar införandet av numrering med hjälp av en skanner.
  • En QR-kod där vi kan innehålla såväl fast innehåll som variabler

Numrering kan göras i uppsättningar (originalet och kopian har samma kod) eller individuellt (varje ark har en annan kod). Koden och numreringen kan placeras var som helst på det självkopierande trycket.

Om sekventiell numrering används, vid beställning, tillhandahåller vi endast sortimentet och numreringsmetoden, tryckeriet genererar numreringen. Vid individuella unika koder ska en fil i XLSX-format tillhandahållas.

Möjligheten att använda funktionerna numrering, märkning och kodning av självkopierande utskrifter finns i vår produktkonfigurator. Vid ovanliga behov, vänligen kontakta oss.

Printhub.pl Drukarnia Online