• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Tryckt bokmärke, framifrån Tryckt bokmärke, framifrån
Tryckt bokmärke, bakifrån Tryckt bokmärke, bakifrån
Anpassade tryckta bokmärken Anpassade tryckta bokmärken

Bokmärken med eget tryck
✓reklam ✓företag ✓logotyp


Ett bokmärke är en intressant reklamprodukt. En person som använder ett bokmärke när han läser en bok interagerar systematiskt med det och konsoliderar innehållet i det. En reklamslogan eller annat budskap kommer säkert att finnas kvar i minnet av en läsare som har en sådan pryl under lång tid. Ett bokmärke kan också vara ett intressant komplement till en publicerad bok.


Vilket papper används för att skriva ut bokmärken?

Vi trycker bokmärken på 350g matt bestruket papper, 0,34 mm tjockt. Detta är papper som populärt används för att skriva ut visitkort. Det träfria papperet som används för att skriva ut bokmärken har hög styvhet och är vit till färgen.Vilka storlekar av bokmärken finns tillgängliga?

Vi erbjuder två standardmått: 180x50 och 270x50 mm. Flikarnas hörn kan vara raka eller rundade. Utöver dessa standardmått erbjuder vi möjligheten att välja din egen storlek och form. Rundade hörn är en bra lösning som också förbättrar bokmärkets hållbarhet. Hörnen är vanligtvis skadade, vilket gör att papperet delas och produkten ser ful ut.


Vilka förbättringar finns i bokmärkesutskrift?

För att få flikarna att se snyggare ut och göra dem extra styva kan du välja laminering med matt/blank/soft touch folie. Folielaminatet förlänger dessutom flikens livslängd genom att förhindra successiv nötning av dess tryckta yta.


Vad är leveranstiden och priset för tryckta bokmärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets hemsida räknar snabbt ut leveransdatum och pris på produkten. Det finns två leveranstider att välja mellan: standard eller express. Vänligen kontakta tryckeriet för att förhandla fram en individuell deadline för beställning av bokmärken vid behov.

Om du har ytterligare frågor

Kontakta oss om bokmärken som trycks i vårt företag. Bokmärkestryckeriet väntar på dina frågor från 8.00 till 20.00. Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online