• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Tryckt bokmärkesvy framifrån Tryckt bokmärkesvy framifrån
Tryckt bokmärke bakifrån Tryckt bokmärke bakifrån
Anpassade tryckta bokmärken Anpassade tryckta bokmärken

Bokmärken för böcker med ditt eget avtryck
✓ reklam ✓logo ✓företag


Ett bokmärke är en intressant reklamprodukt. Den som använder bokmärket när han läser boken kommunicerar systematiskt med det och registrerar innehållet på det. En reklamslogan eller annat meddelande kommer säkert att förbli i minnet för läsaren som hade en sådan gadget under lång tid. Ett bokmärke kan också vara ett intressant komplement till en publicerad bok.


Vilket papper används för att skriva ut bokmärken?

Vi skriver ut bokmärken på 350 g matt krita papper med en tjocklek på 0,34 mm. Det är ett papper som ofta används för att skriva ut visitkort. Det träfria papperet som används för överlappande tryck har hög styvhet och är vitt i färg.Vilka storlekar av bokmärken finns det att erbjuda?

Vi erbjuder två standardmått 180x50 och 270x50 mm. Flikarnas hörn kan vara raka eller rundade. Förutom dessa standardmått erbjuder vi möjligheten att välja din egen storlek och form. Rundade hörn är en bra lösning som också förbättrar överlappningens hållbarhet. Hörn är vanligtvis skadade och orsakar delat papper och ett ful utseende på produkten.


Vilka ytbehandlingar finns tillgängliga för bokmärkeutskrift?

För att göra flikarna mer attraktiva och styva dem kan du välja laminering med matt / blank / mjuk beröringsfolie. Folielaminatet kommer dessutom att förlänga flikens livslängd genom att förhindra successiv nötning av dess tryckta yta.


Vad är deadline och priset på tryckta bokmärken?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om ett enskilt beställningsdatum för utskriftsflikar, om det behövs.

Om du har ytterligare frågor

Kontakta oss om bokmärken som skrivs ut i vårt företag. "Designer" Bookmarks Printing House väntar på dina frågor från 8 till 20. Kontakta oss, vi svarar gärna på alla dina frågor.

Printhub.pl Drukarnia Online