• Välj format eller typ av produkt, och i nästa steg får du en offert
Etiketter för kläder tryckta på återvunnet papper av ekotyp Etiketter för kläder tryckta på återvunnet papper av ekotyp
Klädetiketter tryckta på återvunnet papper Klädetiketter tryckta på återvunnet papper
Designa din egen form av taggen, etiketten så gör vi dem. Designa din egen form av taggen, etiketten så gör vi dem.
Anpassade etiketter för kläder i valfri form, tillgängliga i små mängder. Anpassade etiketter för kläder i valfri form, tillgängliga i små mängder.
Plaggetiketter tryckta i Pantone specialfärger (silver) Plaggetiketter tryckta i Pantone specialfärger (silver)
Klädetiketter tryckta i speciella Pantone-färger (silver) Klädetiketter tryckta i speciella Pantone-färger (silver)
Anpassade taggar / etiketter för kläder / plagg tryckta i CMYK-färger Anpassade taggar / etiketter för kläder / plagg tryckta i CMYK-färger
Klädlappar, vikta på mitten, 4 hål som överlappar när de är vikta. Klädlappar, vikta på mitten, 4 hål som överlappar när de är vikta.

Taggar, etiketter, kartongetiketter
för kläder, kläder

med eget tryck, anpassat tryck

Hur man förbereder en grafisk design för att skriva ut din egen etikett
rektangulär?

Den grafiska designen av taggarna/etiketterna bör förberedas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockupen för projektet och dess beskrivning finns på vänstra sidan av produktkonfiguratorn. Vid design, håll marginalerna på minst 3 mm, och vid annan bakgrund än vit - 2 mm bleed (format ökat med 2 mm på varje sida). Leverera den tryckfärdiga designen i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur man förbereder en grafisk design för att skriva ut din egen etikett
i en annan form än en rektangel?

Designen ska förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att etikettdesignen är på den första sidan och taggformen på den andra sidan. Placeringen av den skurna konturen på sida två ska matcha platsen för taggen på sida ett i PDF-dokumentet. Leverera din utskriftsfärdiga etikettdesign sparad i PDF X-3-format. (kontrollera alternativen för export till PDF i din applikation)


Vad ska du göra om du inte har en design för att skriva ut din egen etikett?

Du kan beställa etikettens design i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra det effektivt. Tidsfristen för implementeringen av etikettdesignen bestäms individuellt och ingår inte i det orderuppfyllelsedatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets hemsida.

Vilka substrat används för att skriva ut taggar?

Vi trycker etiketter för kläder på högkvalitativt matt 350g kritat papper (0,34 mm tjockt) vilket säkerställer hög styvhet och utmärkt utskriftskvalitet. För stora beställningar på hundratusentals stycken kan användningen av tunnare 250g papper ha en positiv effekt på priset. Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets hemsida gör att du snabbt kan kontrollera skillnaderna i priset på tryck på enskilda papper.

Hur trycks etiketterna för kläder?

Trycket sker i helfärgspaletten Euroscale CMYK eller Pantone i högupplöst 2400 DPI, vilket gör att du kan återge foton, inskriptioner och grafiska skyltar i minsta detalj. Du kan beställa tryck i CMYK-färger från 100 st. Utskrift i speciella Pantone-färger som tillåter användning av bläck som guld, silver och andra som inte finns i CMYK-paletten är endast tillgängligt för stora serier (tiotusentals stycken)


Vilken storlek och form kan din egen klädetikett ha?

Konfiguratorn på webbplatsen för vårt tryckeri låter dig beställa en enkel och vikt klädetikett i valfritt format och form. För enkla och vikta taggar finns alternativ för att välja typ av hörn (raka och rundade) samt storlek och placering av hålet. Om du väljer en tagg - din egen form, kan taggens mönster vara helt godtyckligt.

Vilka förbättringar finns vid utskrift av taggar?

För att få dina taggar att se mer attraktiva ut kan du välja mellan ett antal alternativ för att förbättra deras utseende.

  • Helyta matt/blank lackering
  • Selektiv glanslack
  • Matt / glans / soft touch laminering
  • Hot print guld / silver och andra färger (metalliska spegelutskrifter)

Vad är ledtiden och priset för tryckta taggar?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets hemsida räknar snabbt ut färdigställandedatum och pris på produkten. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi inbjuder dig att kontakta tryckeriet för att förhandla fram ett individuellt leveransdatum för att skriva ut etiketter vid behov.

Om du har ytterligare frågor

om etiketterna för kläder som trycks i vårt företag, vänligen kontakta oss. Metek Designer Printing House väntar på dina frågor från 8.00 till 20.00. Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på alla dina frågor.
Printhub.pl Drukarnia Online