Häng taggar

  • Choose format / type of the product
Tryckta klädmärken i speciella Pantone (silver) färger Tryckta klädmärken i speciella Pantone (silver) färger
Klädmärken tryckta i speciella Pantone-färger (silver) Klädmärken tryckta i speciella Pantone-färger (silver)
Etiketter, hängen i sin egen form. Designa din egen taggform så gör vi den. Etiketter, hängen i sin egen form. Designa din egen taggform så gör vi den.
Anpassade etiketter för kläder i alla former som är tillgängliga från minsta ansträngning. Anpassade etiketter för kläder i alla former som är tillgängliga från minsta ansträngning.
Anpassade klädmärken tryckta i CMYK-färger Anpassade klädmärken tryckta i CMYK-färger

Anpassade klädmärken, kartongetiketter,
taggar för utskrift av kläder på begäran

Hur man förbereder en grafisk design för att skriva ut din egen etikett
rektangulär?

Den grafiska utformningen av taggarna / etiketterna bör förberedas i en storlek som är kompatibel med modellen för den beställda produkten. Mockup för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Vid utformningen bör marginalerna vara minst 3 mm och i fallet med en annan bakgrund än vit - 2 mm blöder (formatet förstoras med 2 mm på varje sida). Leverera den utskriftsklara designen i PDF X-3-format (kontrollera PDF-exportalternativ i din applikation).


Hur man förbereder en grafisk design för att skriva ut din egen etikett
i en annan form än en rektangel?

Designen bör förberedas i en storlek som är kompatibel med den beställda produkten. Förbered PDF-dokumentet på ett sådant sätt att etikettdesignen är på första sidan och taggformens kontur är på andra sidan. Positionen för den klippta konturen på sidan två ska matcha platsen för taggen på sidan 1 i PDF-dokumentet. Leverera din utskriftsklara etikettdesign sparad i PDF X-3-format. (kontrollera export till PDF-alternativ i din applikation)


Vad ska du göra om du inte har en design för att skriva ut din egen etikett?

Du kan beställa etikettens design i vårt tryckeri. För detta ändamål, förbered en tydlig beskrivning och högkvalitativa material som gör att vi kan utföra den effektivt. Datumet för etikettdesignen ställs in individuellt och ingår inte i det orderuppfyllningsdatum som anges i produktkonfiguratorn på tryckeriets webbplats.

Vilka substrat används för att skriva ut taggar?

Etiketter för kläder är tryckta på högkvalitativ 350g matt chalkat papper (0,34 mm tjock), vilket garanterar hög styvhet och utmärkt utskriftskvalitet. För stora beställningar på hundratusentals bitar kan användningen av tunnare 250g papper ha en positiv effekt på priset. Med produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats kan du snabbt kontrollera skillnaderna i priset på utskrift på enskilda papper.

Hur skrivs etiketterna för kläder ut?

Utskriften sker i fullfärgad Euroscale CMYK eller Pantone-palett i 2400 DPI med hög upplösning, vilket gör att du kan reproducera foton, inskriptioner och grafiska skyltar i minsta detalj. Du kan beställa utskrifter i CMYK-färger från 100 stycken. Utskrift i speciella Pantone-färger som tillåter användning av bläck som guld, silver och andra som inte finns i CMYK-paletten är endast tillgängligt för stora serier (tiotusentals bitar)


Vilken storlek och form kan din egen klädmärke ha?

Konfiguratorn på webbplatsen för vårt tryckeri låter dig beställa en enkel och vikad klädmärke i valfritt format och form. För enkla och vikta taggar finns alternativ som gör att du kan välja typ av hörn (rak och rundad) samt storlek och placering av hålet. Om du väljer en tagg - din egen form, kan taggens mönster vara helt godtyckligt.

Vilka finesser finns tillgängliga vid utskrift av taggar?

För att göra dina taggar mer attraktiva kan du välja mellan ett antal alternativ för att förbättra deras utseende.

  • Matt yta / blank lack
  • Selektiv glanslack
  • Matt / glans / mjuk beröring
  • Varmt tryck guld / silver och andra färger (metalliska spegeltryck)

Vad är ledtiden och priset på tryckta etiketter?

Produktkonfiguratorn som finns på tryckeriets webbplats beräknar snabbt produktens slutdatum och pris. Du kan välja mellan två leveranstider: standard eller express. Vi uppmanar dig att kontakta tryckeriet för att förhandla om en individuell beställningsdatum för utskrift av etiketter om det behövs.

Om du har ytterligare frågor

om etiketter för kläder tryckta i vårt företag, vänligen kontakta oss . Metek Designer Printing House väntar på dina frågor från 08:00 till 20:00 Kontakta oss gärna, vi svarar gärna på alla dina frågor.
Printhub.pl Drukarnia Online