Företagsanteckningsblock med mjukt omslag

  • Choose format / type of the product
Reklamnoteringar med färgat lock Reklamnoteringar med färgat lock
Limning med hjälp av ett speciellt lim gör att du enkelt kan ta korten. Limning med hjälp av ett speciellt lim gör att du enkelt kan ta korten.
Hål i ark gör det möjligt att placera sönderdelade sidor i ett kontorsbindemedel. Hål i ark gör det möjligt att placera sönderdelade sidor i ett kontorsbindemedel.
Ett exempel på en rutig anteckningsblock med en logotyp, limmade ovanpå. Ett exempel på en rutig anteckningsblock med en logotyp, limmade ovanpå.
Provbolags anteckningsbok - ren, limmade ovanifrån. Provbolags anteckningsbok - ren, limmade ovanifrån.

Kampanj limmade / spiral anteckningar med ett färgat lock

Projektet för utskrift av bärbara datorer bör levereras i PDF-format, tillverkad i en storlek som är kompatibel med mock-up av den beställda produkten. Vänligen behåll 5 mm marginaler för texten och andra viktiga delar i notebook-datorn.

Mock-up för projektet och dess beskrivning finns på vänster sida av produktkonfiguratorn. Om du inte har ditt eget projekt kan du välja en färdig mall i vår konfigurator eller beställa ett projekt.

Utskrift täcker bärbara datorer sker i fyrfärg i en palett CMYK Euroscale. Insidan av anteckningsboken kan skrivas ut i linjer, rutig eller ren, den kan också innehålla en färgstark logotyp. För större order är utskrift av Pantone-paletten också tillgänglig.

Det papper som används i anteckningsböcker är Amber Graphic 90 g. Tunnare och tunnare papper finns också som tillval.

Anteckningsböcker med lock kan göras som limmade eller i spiralbindning. Bindning eller limning är möjlig efter en kort eller lång sida. Vi använder ett mjukt lim som gör att du enkelt och estetiskt kan ta bort sidorna. På botten av kvarteret använder vi en kartongkudde.

Anteckningsböcker kan dessutom vara utrustade med 2 eller 4 hål så att de kan placera kort i ett bindemedel.

Printhub.pl Drukarnia Online