Annonsering på bilen (omslag)

  • Choose format / type of the product
Processen att marknadsföra bilen. Processen att marknadsföra bilen.
Klar reklam på bilen. Klar reklam på bilen.
Bussen är insvept i vårt tryckeri Bussen är insvept i vårt tryckeri
Parkering för kunder i vårt tryckeri Parkering för kunder i vårt tryckeri

Annonsering för en bil - vi tar hand om din bild


Designer Printing House kommer att tillhandahålla omfattande tjänster för dig inom området för reklambilförpackning.

Annonsbilsförpackning sker i ett slutet uppvärmt rum där ett speciellt system håller en konstant nivå av fuktighet, vilket eliminerar statisk elektricitet som drar till sig damm. Inpackningen utförs av utbildad personal efter kurserna i folieapplikation. Allt detta säkerställer prestanda av hög kvalitet oavsett säsong.

Tryckeriet har en egen stängd, övervakad parkeringsplats och säkerhet för hela anläggningen , tack vare vilka dina bilar kvar för inpackning kommer att vara säkra.

Annonsering på en bil kan bestå av enkel information såsom en logo + kontaktinformation eller innehålla bilder som täcker även hela fordonet. Kunden bestämmer vilken typ av annonsen som passar honom.

Vi skriver ut annonser för bilar i fotografisk kvalitet på specialiserade folier (hälls) som anpassar sig till fanérytorna - även de med en svår form. Den tryckta filmen säkras sedan med laminat för att säkerställa livslängd och motståndskraft mot vardagens fordonsdrift. När det gäller fönster använder vi "envägsvis" -folie - detta är ett perforerat material som ger anständig synlighet genom fönstret trots reklamgrafiken på utsidan, i det här fallet rekommenderar vi inte att använda torkar.

Med full färg kan du placera logoer, foton och grafik och ger obegränsade designmöjligheter.

Skärpa - Utskrift från en högupplöst lösningsmedelsmaskin med modulerad punktstorlek, mättade färger mycket skarp utskrift.

Färger - Vi använder våra egna professionella färgprofiler skapade med användning av en spektrofotometer för varje medium som vi trycker på, tack vare vilka färgerna reproduceras korrekt och överensstämmer med andra reklammaterial som vi beställt från oss.

Om du inte har en färdiggjord reklamdesign för din bil kommer vår professionella grafikstudio att förbereda den åt dig och servera professionell kunskap och praktisk erfarenhet.

Vi erbjuder rimliga tidsfrister med möjlighet att avsevärt förkorta dem mot en extra kostnad, om du har bråttom kommer vi att göra en annons på bilen över natten, och även inom några timmar finns information tillgängliga i beräkningsformuläret.

Kontakta oss så kommer vi säkert att ge dig råd och förbereda ett enskilt priserbjudande.

Printhub.pl Drukarnia Online